Bekleyistebiranne Elif2929 dün doktor kontrolum vardı çok şükür gelişimi iyi gidiyor dedi 2 kiloya yakın bir kilosu varmış şuan 💕
seyram Bekleyistebiranne valla son 9 günüm kaldı ama tık yok sanırım ben bu tezi doprulayabilirim çünkü ne yaptıysam doğum başlamıyor 40 haftayı bitiricez galiba 🤒
mucizem09_ Bekleyistebiranne ya tesadufe bsk benimde 3 aralik son adet tarihim 9 eylul gorunuyor ahahy benimde kiz banada erken gelir diyolar ama belli olmaz vslla canlari nezaman isterse gelirler 🥰🥰
Ayseonay Aysemre1 bişey olmaz ya bir şikayetin yoksa çok gelme diyor doktorum da zaten 1100 dü en son
ATC Bekleyistebiranne ablam 27 haftalık kızını dogurdu oğlunu 42 haftalık ben de 35 haftalık oglumu doğurdum o işler kader kısmet işleri 😂
Babytmr Bekleyistebiranne ilk kızım 40+1de geldi ikinci kızıma 39+3 hamileyim henüz gelicek gibi durmuyo bnce alakası yok.
Gulsah60 Bekleyistebiranne cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum 😃 bizim oğlumuz 37de geldi arkadaşımın da oğlu 36da Doğdu😅
cinardefnemoms Bekleyistebiranne 8 aylık doğdu oğlum .bende erkek geç gelir diye duymuştum hep ama son zamanlarda benim çevremde erkek bebekler erken kız bebekler geç geldi
CananMuhammed Bekleyistebiranne cinardefnemoms bence ilgisi yok ilk çocuğum erkekti 38 haftalıkken doğdu ikinci çocuğum kızdı 41 haftalıkken doğdu üçüncüyü bilmiyorum artık 🤣