yigitegenin_annesi Ozee ben dortitos hep isterdim hamileyken ve değişken ben çok açgözlüymüşüm 😂hamilikte işime yaradu😂🤭
Birkuzucukbeklerken yigitegenin_annesi aşermek nasıl bişey bilmiyorum sadece ilk çıktığı zamanlarda karpuz canım istemişti ama burada aşerdiği şey olmadığı için ağlayanlar felan gördüm bende hiç o kadar büyük Bi istek olmadı olursa yerim olmazsa önemli değil diyip geçtim eşime 🤷♀️
yigitegenin_annesi Birkuzucukbeklerken ben illa yicen derdim aklımdan çıkmazdı bir anda aklına gelir uykuların kaçar 😂😂aşermek öyle bnece
yigitegenin_annesi Miniikanne mumbar bneımde aklımda yemek isterim ama iğrenç. Görünüyor bana denemiyim ben boşa para vermiiyelim😂
Miniikanne yigitegenin_annesi sen delısııııın efsana guzel bırsey tadı tabı temız bı yerde yıceksın onu herkesın elınden heryerde yenmez o zaman tıksınırsın ben bı annem yaptıgında bıde teyzem yaptıgında yerım efsane bırsey yemelısın 😂😂
yigitegenin_annesi Medha 😂😂allah seni ne etmesin ne güldüm ağlayarak yemekte neymiş😂şifa olsun ozmn💜💞
Pembe_duslerr yigitegenin_annesi yaaa şuan tiksiniyorum bende yiyemiyorum ama ilk zamanlar limon karabiber sogan üçlüsü kahvaltıda bile yiyordum😅😅
yigitegenin_annesi Yasemiiin yaaa benn onu hamile kalmadan öncede istiyordumaç gözlüyüm ya😂 hayatıkda bi kere tek yedım tadı dmağımda kaldı buralarda fazla yok bulunmuyor yemedin mi kız ☹️bu emojiyi koyduğuna göre