yigitegenin_annesi Ebrusamet07 bende haziranda manadlina aklıma geldi vazgeçtim 😂🙄bulunması zor dedim başka bişey aşerdim kolay😂😂😂
Umranari Şuan itibari ile doğumumu yapmıs oldumm … Rabbim sizleride bir sancıda kurtarsınn inşallahhhhhh🤲🏻
Gulsurmeli Melteminkuzusu Ben doğum yaptım. 🤭 Ama bulantılarım 8.ve 16.haftalarda olmuştu sonrasında hiç yaşamadım. 😁🤩
Mom54564 Mehtap23 dedim ona kaç defa istedim eşim de istedi vermedi görümceme söyledim oda söylemiş ona vermeyince vermiyor
Mehtap23 Mom54564 yazık kaynanana acıyorum hamile bir kadına böyle şeyler yapması mantık dışı🤷♀️ Seni sevmese bile can taşıdığının farkında değil🤦♀️
Nazhanim Tavuk kebabı oldu hic de yemesen aklima bile gelmezdi ama hamile oldugumu bilmiyordum öğrenince tabi anladimki aseriyorum Rabbim tüm isteyen kardeşlerimizin hepsine hayirlisiyla nasip etsin çok güzel bir duyguya
Bebito-ve-annesi Semy ay bende hiç aşermedim diyebilirim yeme düzenim değişti ama illa sunu istiyorum olmadı hiç önceden et ve meyve yemezdim simdi oğluşum ilk 3 aydan itibaren cok yediriyor her meyveden yedim