Emiryigit47 yigitegenin_annesi ilk oğlumda çilek istemiştim ve bulunması zor bi aydı. Eşim ve kayınpederim ne etti etmedi ta manisadan getirtiler. Ama yemedim🤩🤩🥴🥴. İkinci oğlumda can eriği istedim😍😍. Şimdi 3. Gebwliğim bunda da can eriği istedim ve şuan ekşi hiç bir şwye tahammülüm yok🥴🥴🥴hiç bişey yiyemiyorum
Minikkoala61 yigitegenin_annesi çigkofte 🤣 tabi daha hamile olduğumu bilmiyordum 3tane durum yemiştim 🥺
haticerale63 yigitegenin_annesi cici bici paluze ve bugün ilk defa aserdim hemen kalkıp yaptım yiyince bi rahatlama geldi 😄😄
Mom54564 haticerale63 Yiyince bide annenin karnından çıkmış gibi bir rahatlama geliyor ne derdin tasan varsa unutuveriyorsun dünya umurunda olmuyor yiyince
Elisare yigitegenin_annesi benim yasadigim yerde yoktu malesef yurtdisindayim turkiyeye benzer tek yapilan yerde bize 4 saat uzakliktq oldugu için gidemedik 😂 bir tane turk restonrati vardi resimde cok hos duruyordu gercek iskender gibi oraya goturdu esim malesef tavuk doneri kesip ustune pizza sosu dökmüşler yedigimle çıkarttığım bir olmuştu cok kötüydü karantinalardqn dolayi iki gebeligimde de kismet olmadi gelmek turkiyeye😂