miniko_2308 yigitegenin_annesi yo arayıp bulmak sorun değil sonuçta salam ve mayonez sadece, ama ikisi de hamilelikte zararlı diye yiyemiyorum mayonez ara ara çok az çay kaşığı kadar yiyorum ama salam hiç yemiyorum ☺️
yigitegenin_annesi miniko_2308 zarralı olan şeyleir yrme canın çok çekseede yeme insan daha faydali bişey aşerir😂😂
yigitegenin_annesi Miniikanne en iyisi anama yaptırayım kimseye güvrnim yok temiz yapmazlar fln canım anam yapar bana😂💜
Deletedmom54555 Çağla aş etmiştim 😍 Baştan hep ekşi yedim erikleri tuza banıp yedim . Sonra tatlıya döndüm 😂 Oğlum olacak hayırlısıyla 😍
Gizemmmii yigitegenin_annesi ahahah canım yaa helal olsun ben kaşındım sizlik bişey değil ahaha 😅 eşim getiricek birazdan 😅😅
Derya2021 Ebrar2727 bende canım ya anneme gıderdım ya kayınvalıdeme gıderdım hala daha gıdıyorum zaten gecmek bılmedı bulantım soğan salca kavuramıyorum bende 😔
Selin12- Derya2021 Amin inşallah bütün dualarım bu yönde yaşayanlarda dua ediyorum bir an önce geçsin die
Yusuf_kaan Ekşİ sulu elma hemde sokağa çıkma yasağı olduğu dönemdeydi😂😂😂iş için izinli olan birinden eşim istedi ona aldırttı😁😁😁