Gkc92 Semy bende öyle 29 haftadayım hiç aşermedim belki de inanmadığım içindir. Hep zaten çocuğun canı bi şey istemez benim istiyor mantığında olduğum için ki öyle de zaten 😂
ulku0707 Dondurma 🍦 aylardan Aralık dı. Hamile olduğumu bilmiyor dum havada soğuktu 😂hamile olduğumu sonra öğrendim
Dilek_Erdem Semy yok yok bak ben 34+5 im halen aşeriyorum bence bunun ilk 3 ay son üç ayı ile alakası yok kişiye bağlı ben 8 aydır hep aşeriyorum valla 🤣🤣🤣😁
Aylin509 yigitegenin_annesi elma sonrasında da patlıcan 12 haftalığım onlar kadar canımın çektiyi başka bişey olmadı
Makbule01 -derya-anne- İlk oğlumda döner diksindim üç ay sonra hep döner yedim aserdim ikici oğlumda gece gece iki dolmusluk yerde turşu suyu ardık ucuncusundede çiğköfte buldukça yiyorum birde süs biberi
Elif3434 Hamile olduğumu bile bilmeden kiraz aseriyordum. Ama öyle böyle değil midem olmadığı halde gunde yarım kilo kiraz tüketiyordum. 3 4 gün sonra test yaptım canım istediği için değil aserdigim içinmiş.
Seher_yakup_mercimek yigitegenin_annesi ilk gebeliğimde hiç durmadan aşerirdim şimdi 15 haftalık olduk tık yok 😂