Deerryaaa Merhaba, 31+5 haftalığım Göbeğimden akıntıyi kendim görmedim ama atletim de göbek deliği hizamda leke görüyorum sarımsı bir leke, akıntı oluyor belliki ara sıra Sizce neden olabilir
bugraninannesii Deerryaaa ayy ayni durumu bende yaşiyorum bende18+4 gunluk hamileyim ve akintim 2 gunde bi oluyor boyle sari akintili ve kokulu bekarkende aluyodu ama şimdi daha sık olmaya başladi ve doktora gittim hiç birşey demedi
Ozge2805 Deerryaaa bende hamile olmadan önce oldu sağlık ocağındaki aile hekimine gittim krem verdi biraz kullandım ve birdaha asla olmadı . Bana sorduğu soru oynadınmı hiç dedi hayır tabikide demiştimki oynamam göbek deliğimle
Deerryaaa bugraninannesii bekarken rastlamadım ilk hamileliğimde de olmamıştı yeni görüyorum endişelendirdi biraz
Suleasyaa Ayni durum bende de oldu 35 haftaligim. Banyodan sonra falan ıslak kalıyormuş enfeksiyon kapiyormus. Banyodan sonra kulak cöpü ile kurula dedi. Ve o bölgem kıllı idi kılları almamı söyledi
Ayliss1 Göbek deliği enfeksiyonu deniyor ona. Sürekli kuru tutmanız gerekiyor ve sürekli temiz tutmalısınız. Enfeksiyon kaptığında bu şekilde akıntı ve koku olabiliyor.