Rmysmt Kızlar mide batması ve ağrısına ne iyi gelir yardımcı olur musunuz lütfeen😖 3 gündür ağrı ve batma hissi var sırtıma vuruyor o his dün 2 tane serum yedim ilaç aldım hiç bi ise yaramadı, önerileriniz var mı 😓 ( hamile değilim)
Gurbetcigelin Rmysmt mide ağrısı beni mahvediyor. Rennie şurup içiyorum, mide koruyucu hap birde. Gazlı içeçek, paketli gıdalar, ekşi, acı yememeye çalış.
H_myra1 Rmysmt kramp mı giriyor yoksa yanma gibimi bende 2 gün önce üşütmüşüm midemi mideme kramp giriyordu ve bütün karnım agrıyor du hareket zor ediyordum 17 haftalık hamileyim midemi sıçak tuttum kuşak vardı onunla sardım yatarken çıkartıyor dum ve souk içmeme ye dikkat ettim düzeldi 2 güne
birsaglikci Rmysmt mide ve sırt ağrısı da varsa safradan şüphe duyulabilir. Bence bir doktora görünmelisiniz
Gurbetcigelin Rmysmt sıcak su torbası koy midenin üstüne. O rahatlatıyor sırt ağrısı mide ağrısından ben günlerce oturarak uyudum😔
Rmysmt H_myra1 batma oluyor bi anda giriyor ağrı nefesim kesiliyor resmen bende sıcak su koyayayim birde bari😖