Hamilebirisi_ Kızlar 39+4 oldum 3-4 güne doğuramazsam doktorum suni sancı ile doğumu başlatacağını söyledi. İnşallah gerek kalmaz sancım kendiliğinden gelir. Benim gibi olan bekleyen var mı? Önerisi olanlar da yazabilir 🙏🏻
ogrencianne35 Hamilebirisi_ bende 40.haftaya kadar bekledim 😪 acilmam yoktu rahim kaslarim da dar olduğu icin dr normal doğumun benim için zor olacağını söyledi eğer istersem de tercihi bana bıraktı ben bebeği riske atmak istemedim 40+3 de suyum geldi acil sezeryana alındım normal de ertesi günüydü ameliyatım ama minnos dayanmadı gece doğdu 😂
seyhanmiray18 Hamilebirisi_ 40+5 de yatis yapip suni ile dogum baslatildi benimde 7.5 saatlik sancidan sonra dogum yaptim normal oldu cok sukur o kadar sanciyi cekip son anda sezeryan olanlarda var .
anneyimxxxw Hamilebirisi_ 39+3 de suni sancıyla doğum yaptım kızım çok kilolu olduğu için 1 gün bile riskli olacaktı kontrole gittiğimde yatışım yapıldı akşam 5 de yattım gece 3 de suyum patlayınca sancım geldi suni sancıyı hiç hissetmedim sabah 8 de doğurdum şimdi 2 yaşında 6 aylık hamileyim oğlumda böyle kolay gelir inşallah
Mumyy Hamilebirisi_ biz de 39+4 olduk bugün sonunda nişanim geldi umutlandim biraz sancım yok dün Dr a gitmiştik 2 cm açılma vardı belki alttan bakmasi doğumu tetikledi çünkü doğumu tetiklemek için alttan baktı Dr siz de drunuza söyleyebilirsiniz
seyhanmiray18 Hamilebirisi_ yoktu canm 0 aciklikla basladik o yuzden baya uzun surdu sanci surecim yavas ilerledi zordu ama sezeryan olmaktandasa normali tercih ederim dogumdan snra kus gbi oluyosunuz cnku bu 2. dogumum olucak 37 haftaligim suan insallh yine normal yaparim.
Yalnizanne97 anneyimxxxw peki bebek kanalda mıydı? Benimde hiç açılmam yok doğuramazsam salı yatışım yapılıp fitille başlanacak doğuma da
anneyimxxxw Yalnizanne97 hayır kanalda bile değildi daha karnım aşağı bile inmemişti bana da fitille başlamışlardı
Aysehuma_33 Hamilebirisi_ bende 39+2yim ne açıklık ne sancı ne nişan hiç bişey yok büyük ihtimal Perşembe suni ile doğum başlatılacak 😭
Hamilebirisi_ Aysehuma_33 Allah yardımcımız olsun inşallah suniye kalmadan kendi sancımızla kolaylıkla doğururuz 🙏🏻
Yalnizanne97 anneyimxxxw ay bana umut oldunuz bebeğim gelmezse salı bende yatıcam fitille başlicak inşallah etkili olur bende de