blackberry118 22 haftaligim hic sut yogurt ayran tuketemiyorum. Cok ilginc bi sekilde hemen kusuyorum. Yogurdumu evde yapardim ev ve ya market urunu farketmedi hepsinde kustum. Bebegim erkek ve yavas yavas hareketleri guclenmeye basladi artik kemikleri guclenecek. Dislerimde hafif sizlamalar hissetmeye basladim. Kalsiyum destegi almam lazim. Bir oneriniz var mi?
Meyland Secily siz yediniz mi dereotu. Fazlası düşüğe neden olabilir diye biliyorum bu yüzden ben tüketmemeye çalıştım. Ama yanlışmıyım acaba?🧐
Adabahar Bende şurda durayım lohusayım ve süt yoğurt yiyemiyorum :( gaz yapıyor muz falan da aynı ne yememiz lazım kemiklerim sızlıyor emzirdikçe hamilelikte hepsini yiyordum
blackberry118 Gis malesef tum sut urunleri mayali mayasiz farketmiyor dokunmaya basladi. Anlayamiyorum sebebini.
Secily Meyland ilk 3 ay maydonoz ve dereotunu cok tüketmedim ama su an 4. Ayın icindeyim tüketiyorum salatalara bir tutam ekleyip
blackberry118 cigdmpkr decavit yazdi doktor karma bir vitamin ama henuz almadim yarin baslayacagim. Icindeki kalsiyum miktari yeterli olur mu acaba.
Mmelek blackberry118 olmaz. Ben 29 haftalıgım en başından beri decavit kullandım. Diş etkerim şişti kramplarım oldu yetersiz yani o. Ayrıca kilo aldırıyo. Artık içmiyorum ben doktor bıraktırdı.
Melos blackberry118 peynir çünkü kaç litre sütten yapılıyor ama dikkat edin pastörize olmuş olsun açıktı satılanlardan yemeyin