Gurbetcigelin 24 haziran’da transfer oldum ama sanırım negatif sonuç. Transferden kaç gün sonra adet oldunuz?
Mavi34 Gurbetcigelin transferden 10 veya 13 gün sonra kan testi ister doktor. Gün aşırı bir kaç kez test tekrarlanır beta yukseliyorsa 2 katı civarında sağlıklı gebelik olur. Adet günü gelmeden netleşiyor kandan zaten
diamond2635 Gurbetcigelin canım transferin olalı bayağı olmuş ben 10-12-14-16. Günler kan vermiştim.Düşük çıkması önemli değil düzenli yükselmesi önemli lütfen moral ve umut çok önemli bizim gebeliklerimizde🌸🙏🏻
Gurbetcigelin Denizyildizii Sevimlianne_adayi çatlatma iğnesi vurulduğum için test gününde pozitifti ama 2 gün önce yaptım test silikleşti ilk yaptığıma göre.
Gurbetcigelin -asez- kan verdim 57 çıktı sonrada yükseldimi ne oldu bilmiyorum. Doğudayım ben eşimde yoktu. Yarın vereceğim belki benim durumumu yaşamış olan var mıdır diye merak ettim canım.
Gurbetcigelin Mavi34 12. gün kan istiyorlar. Bunu biliyorumda 2. kez kan veremediğim için sordum aynı durumda olan var mı diye. Adette olmadım ilaçlara devam et dedi tüp bebek doktorum hayırlısı bakalım yarın vereceğim.
Gurbetcigelin Denizyildizii haklısın da kayıplardan artık umudum kalmadı. Hiç olmamasına alışmıştım olup kaybetmek canımı çok yaktı.
Mavi34 Gurbetcigelin kaset testlerde biri daha silik biri daha belirgin olabiliyor bozma moralini en gayeli kandan baktırmak inşallah bir aksilik yoktur
Denizyildizii Gurbetcigelin anladım cnm Allah birdaha yaşatmasın. Sen moralini yüksek tutki bebeğin de etkilenmesin😊
Gurbetcigelin Denizyildizii amin canım inşallah, çok teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsun❤️