Dilekcnkn İyi akşamlar , fon perde almak istiyorum güvendiğiniz,kaliteli aldığınız fon perdeler var mı ?
Arenn Dilekcnkn ben instababyrooms dan yaptirdim oglumun odasina desenli cok ttali modeller var bayada kaliteli geldi bi bakin derim
aselnannesi Dilekcnkn ben trendyoldan baktim canim yorumlarda falan herkes çok memnundu fiyatı da çok uygun
Miniktosbaa Dilekcnkn merhaba İnstagram da hapyy__works var istediğin renk te yapılıyor ben yaptırdım güvenilir yer çok memnun kaldım çok kaliteli tavsiye ederim bi göz atın bence ben perde m.sandalye minderi oyun minderi baktım çok kaliteli özenli bunların hepsini yaptırdım
Dilekcnkn Arenn Ben sipariş ettim dediğiniz sayfadan ama rica etsem resim atabilir misiniz ? Yakından bakayım
Arenn Dilekcnkn canim bana gore kaliteli hicbizaman kotu bisey almadim almamda ama sana gore kalitelimidir bilemiyorum ama guvenilir bi sayfa bikac kisi ordan yaptirdik ben halisiyla beraber aldim gayet memnunum
Happyasya Dilekcnkn ben internetten perde almaya karşı olduğum için çok araştırmama rağmen almaya cesaret edemedm. Sonra kv lerin mahalledeki perdeciye çok makul bir fiyata içime sinen perdeyi diktirdim çokta güzel oldu bence önce çevrede ataştırın derim
A_S_K Dilekcnkn https://ty.gl/owxcjywm bu satıcıdan alabilirsin kumaşları renkleri kaliteli. Ben bunu aldım kızıma harika.
Dilekcnkn A_S_K Teşekkür ederim siparişi verdim artık başka sayfadan peki kullandığınız bebek arabası veya sepet beşik var mı ?
A_S_K Dilekcnkn sepet değil park beşik kullanıyorum babycasper marka öneririm kesinlikle 21 aylık kızım hala kullanıyorum. Bebek arabası da kızıma ben hakmara gelen bir bebek arabasını aldım hala kullanıyoruz. Hem çift yönli hem tam yatar falan 3 kademeli bebek arabası denk gelirse alın bence. Çok pratik oluyorlar.