utopikegitimci Ya daha 2,5 aylık hamileyim 58.4 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum. 10 haftada 4 kilo almışım. Sürekli yemek istiyorum. Akşam 7 de yemek yiyorum 9-10 da uykum geliyor progestan sebebiyle. Sabaha 5 de acıkıyorum 😦 sizlerde öyle oldunuz mu?
AlyaEkmen_ utopikegitimci bence dikkat etmelisiniz çok hızlı almissiniz ileride daha çok alacaksınız sağlığınızı etkiler bu durum benim doktorum 20 haftaya kadar en fazla 2 kg almalısın demişti
AlyaEkmen_ utopikegitimci bende Progestan kullandım ama vajinal kullandım hap olarak kullanınca yan etkisi çok oluyor benim birde kusma ve bulantı çok olduğu için kilo alamadım hiç yeni yeni yemek yiyorum 12+4 gunluguz şuan 2.5 kg vermisim sizde isterseniz kalorisi düşük şeyler yiyip tolere edin ekmek pilav makarna türevlerinden uzak durup sebze protein yiyin ❤️
Morzambak utopikegitimci aynı ben bu 😂 veriler birebir aynı . Ama ben de normalde ne yiyorsam onu yediğim halde aldım 😫 hatta bir ara hiç giyemedim iki hafta kadar. 11 haftalığım şu an. İnmeyen bir göbeğim bile var. Ama ben çok korkmuyorum açıkçası. Bazıları az kilo alıyor ama o kiloları veremiyor bazıları ise fazla kilo alıp hemen veriyor🤷♀️
Cansel0694 utopikegitimci bende öyle sürekli acikiyorum 23+3 5 kilo almisim simdiye kadar daha kac kilo alicam merakla bekliyorum 🙄
utopikegitimci alyaninannesi2 bir taraf her zaman mı gebesin ye gitsin diyor bir tarafım dur sakin ol sonra vermeye çalışacaksın diyor araftayım resmen
utopikegitimci AlyaEkmen_ AlyaEkmen_ AlyaEkmen_ Bende de kusma vardı azaldı çok şükür ama yememi etkilemedi benim.
Kbrasmskbyrktr utopikegitimci ilk haftalarda bende çok acıkıyordum gece gündüz fark etmiyordu suan 25 haftalığım bende 62.5 ile hamile kalmıştım simdi 71 im doktorum sorun olmaz suan için gayet iyisin dedi bana.
AlyaEkmen_ utopikegitimci anladım bende yeni yeni yemeye başladım doktorum başta uyardı ama bazen dikkat etsen bile alıyorsun diyenler var 🙈sağlıklı olsun kilo gider ama doğum için kilo da çok önemli gerçi başta hızlı alanlar sonlara doğru kilo alımı yavaşlıyor önemli olan sağlık gerisi mühim değil sağlıklı şeyler ile kilo alıyorsanız dert etmeyin bence ama abur cubur fast food ile alıyorsanız dikkat edin derim ☘️
Caglaluna utopikegitimci maşallah diyim çünkü ben yiyemiyorum. Her şeyden tiksindim neredeyse. Bu yüzden de 9+5 im 2 kilo verdim 🥺 ama sürekli acıkma durumu bende de var. Karnım devamlı kazınıyor 🥰