rabiamustafa meltemonen 13.haftadayız 8 9cm yazıyo netlerde araştırdığımda ama ultrason kağıdımda 14.2 cm yazıyo 😳
meltemonen rabiamustafa için rahat etsin canım benim de dediğim gibi 12 haftasında 6-7 cm olması gerekirken 11.3 cm çıktı. Sen yazınca bende kafaya taktım sordum doktora 😂😂😂 İnternete yazanlar ortalama oranmış, ölçülerinde herhangi bir sorun yokmuş
rabiamustafa meltemonen ay çok şükür ya çok teşekkür ederim canım biraz olsun rahatladım ilk gebeliğim tecrübede yok insan korkuyo 8 neree 14cm nere yani😀
meltemonen rabiamustafa hahah bende aynen öyle dedim kendi bebeğim için 7 neree 11. 3 nere diye 😂😂 benim de ilk gebelik yaa herşeyi çok takıyoruz sal gitsin bende öyle yapcam 🤭 kimisi eve gelip boyu kaç cm miş diye bile bakmıyor
Kbra54 rabiamustafa bencede söyler yani olabilirde bilemiyor insan benim boyu iyi ama gramı fazla gelişikli bi bebek demişti bence takılma kötü bişey değil 🙏
rabiamustafa meltemonen walla akışına bırakmak lazım tabi😀 yok babamızda aşırı uzun dedim babaya çekerse 1metre falan olucak doğana kadar herhalde😀
minikane21 Seda2402 benimde ilk başta 6 gun geri idi ama hiç endişe etme suan 1 hafta öne geçti. Birde ultrason cihazı ile ilgili cok kucuk olduğu için net ölçüm yapamıyor 1 milim kısa alması bebeği geri gösteriyor.