Kubra381 Kızlar hayırlı akşamlar ben prilam kullanıyorum bulantı için gece 2 tane içiyorum Bi kutuda 30 tane ilaç var randevuya 3 hafta sonra gitcem ama ilacım yetmiyo o zamana kadar sağlık ocakları yazıyor mu bu ilacı bilgisi olan var mı
Kuzeyirem Kubra381 canım 15 günde bir yazdirabilirsin ayrıca 2 ku tu iste rica et 2 tane alıyorum duramıyorum de
Hilaluzuun Kubra381 yazıyor canım bende onu kullanıyorum ilaç bitmeden eczane vermiyor haberin olsun sağlık ocağı yazıyor
selnaz Kubra381 canım sağlık ocağı yazıyor ama söyle ben günde 2 defa kullanıyorum diye. Bana Dr birinde günlük bı tane yazmış eczane vermedi parayla almak durumunda kaldim
Kuzeyirem Kubra381 inşallah geçer bulantıların canım benim 34 haftalık hala prilam kullanıyorum ben gece 1 e düşürdüm
Ozlem23 Kubra381 yaziyo ben arada gidip sağlık ocağına yazdiriyodum kaç tane içtiğiniz belirtin yalnız benim doktorum günde bir içtiğimi sandığı için bı keresinde elimde ilaç var gorunuyodu sigorta karsilamamisti
Hilaluzuun Kubra381 evet yoksa eczane görüyor bitip bitmediğini vermiyor boşuna gitme reçetesiz 68 TL istiyor yoksa bittiği gün git yazdırınca hemen alırsın ben o ilaç olmadan çok kötü oluyorum
Masaltaneminannesi Kubra381 Aile hekimi yazıyor canım 2 tane içtiğini belirtmelisin ama doktorum bana 3 kutu yazmıştı 29 haftalığız hala içiyorum
Haticecakirr Kubra381 bazıları yazıyor bazıları yazmıyor benim aile hekimim yazmıyor mesela annem yazdırıyor kendi aile hekimine
Kubra381 Hilaluzuun anladım çok teşekkür ederim ben de 11.haftaya kadar bi şekilde dayanmaya çalıştım ama çok zorlandım sonra ilaç yazdı doktor şuan 12+4 olduk