HaticeNur34 Merhaba Hanımlar darıca bölgesine yerleşicez fakat orda hiç bir hastane ve doktor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 16 haftalıgız şuan hastane fiyatları ne aralıkta öğrenmek istiyorum yardımcı olan hanımlara çok teşekkür ederim 😊
Esrakin HaticeNur34 daricada ozel yok galiba ama gebzede var bende gidiyorum yüzyıl hastanesi ceyhun ates on numara doktor
elifenes20 HaticeNur34 darıcada var mı bilmiyorum ama bende gebze yüzyıl hastanesine gidiyorum sibel mutlu hanıma çok ilgili çok memnunum muayne ücretide 175 tl cnm
Haticetalan HaticeNur34 darıca da var mı bilmiyorm ama gebze de yüzyıl hastanesi Koray Özbaya gidiyorm başka doktor tercihim değil🥰
Havvanur41 Darıcada var özel hastane ama yetersiz bence yenidoğan yoğun bakımı yok allah korusun birleyen olsa siz bir hastanede çocuğunuzu başka hastaneye sevk ediyorlar
Ar2020 Darıca da yeterli olmaz klinik tarzı var diye biliyorumsana en yakın Gebze’ye gelebilirsin Medar Mine atlıya gidiyorum ama Gebze de bütün dr lar genel anlam da iyiy ama Darıca da maalesef