Esracim Haticekubra ben 12+6 da gittim erkeğe benziyor dedi. 17 de erkek dedi. Kaç doktora gittim hepsi erkek dedi
Gozdenur 9 haftalikken nasil biliniyo ya? Tmm rahime girdigi an belli cinsiyet ama 10-11. Hafta kadinlarin ymurtaliklari erkeklerin bilmem neyi belli oluyo. Bende ikili teste gidicem. 13. Haftadangitmek istiyorumki belki cinsiyeti belli olur diye 🙃
Aysuntopal Gozdenur bildi valla yapicak bisi yok testisleri olusmaya baslamis erkege benziyo dedi ve dogru cikti😉
Gulsennrgz Pozisyon u uygunsa eğer söyleyebilir ama ben beklerim dersen gene bakıyorlar ben bekledim dönmesini 2 defa ultrasona aldı o şekilde öğrendim ama bazilaridaerken olduğu icin soylemiyorlar 15 haftada ogrendim
Aydemir Benimkinde ben sordum, 11+3 Ken tahmin etmem gerekiyorsa kıza benziyor ama 3 haftaya anca net olur şimdiden kesin söylemek yanlış olur demişti 😊
Sirvanaydiner Haticekubra canım merhaba,bence birazcık daha bekle kesin ve net sonucu al istersen yani 1-2 haftaya netleşir ve ben gittiğimde kahvaltımı yaptım bi de çikolata yedim ultrasona girer girmez erkek dedi 🙈