Melisi2 rosatue 36+5 te doğum yaptım 2 gün boyunca sancı çektim hafif hafif baktım düzenli oluyor hemen hastaneye zaten direk doğuma aldılar sezeryan doğum yaptııım🥰
Semakaya58 rosatue benim bacaklarım ful çatlak şuan 38 deyim karnım hafif çatlamaya başladı ama ben harita gibiyim gerçekten bacaklarımda belimin sağnda solunda çok derin kırmızı çatlaklar oluştu ne olacak halim bilmiyorum devamlı nemlendirici kullanıyorum 😔
TatlisBirAnne rosatue Haftada belirtisiz. Yalancı sancılar vardı sadece 100lere vuran. Ne açılma ne bişey sezaryen oldum 😂
ivmenas rosatue ben 6. Ayda catlamaya basladim ve daha 5 kilo almistim. Su an 35. Hafta 10 kilo aldim doktoru sasirtacak kadar cok catlagim var. Genetikmis halam da boyleymis.
Aylin2011 rosatue iki normal doğumum var birini 38+5te diğerini 39+4te doğurdum üçüncüye hamileyim ikizlerim ne zaman doğarlar bilemiyorum
Afifeelif rosatue 39+1 de doğurdum😁 normal oldu duğumum🥰.. bir gün boyunca azar azar nişanın geldi ertesi günün gecesi doğurdum.. son 3 saate kadar evdeydim nefes egzersizleri ve sıcak duş ile bekledim. Sağlıkla alsın herkes kucağına bebişini🥰🥰🥰