Pembedilek30 aycanerbas dolap uygulamasndan alldım kullanılmamış olarak satııyordu fiyatı sitesine göre baya fark ediyor
metehaninannesiii Ozge890 medical olur ama pahalı olur orda trendyol hepsiburadan vs bu tarz yerlere bakabilirsin
Elcnbykckr aycanerbas tayt korseyi ilk etapta kullanamicaksınız sonrada alsanız olur ☺️ Bence medikal korse hastanede hemen takın faydasını göreceksiniz
BegumIscanTunc biyologelif ben daha henüz doğum yapmadım canım ama genelde sezeryan doğumdan 1 hafta sonra kullanmaya başlıyorsun normal doğumda hemen kullanılabilir
H_myra1 aycanerbas ben şu ayarlanabilir kopçalı korseden almıştım oglumda dogumdan sonra kullanmak için tekrar onu kullanacagım
biyologelif H_myra1 normal doğumda kullanılır ama sezeryan dikişi çok açıyor hemen kullanamıyorsun bazıları uzun bir süre önermiyor bile
H_myra1 biyologelif evet dogru sezeryan için hemen kullanılmadığını biliyorum ben kendim için söyledim 😊
umutttttt aycanerbas benim aklımda yamune bide owli var. İkisini de araştırdım çok iyiler özellikle owli sırt destekliymiş youtubede videoları var
Pembedilek30 Nurnur95 yoo belli bi adres değil zaten kişi almıstı bedeni uymadıgından kullanamamış satıyordu o şekilde satılan cok var dolap uygulamasnda
Mrc34 aycanerbas ben henüz tecrübe etmedim fakat doktorum önerince aldım inşallah haftaya kullanacağım 🤗