Nrd34 Nice kız isimleri bakmışken ,erkek olduğunu bugün öğrenince hiç erkek isim bakmadığıma fark ettim. Öneriniizi bekliyorum 🥰❤️
Aysnn3705 Nrd34 bizim oğlumuz olsydı Yavuz Kağan koyacaktık ama kızımız olacak bidhaki sefer koyarız inşallah 🥰
duygu0693 Benimde oğluşum oluyor düşündüğüm isimler bakalım hangisini seçicez ☺️ AREN OĞUZ ASIM ÖMER ALP BATIN ALP
Elcnbykckr Bende hep kız ismi düsünmüşüm erkek olduğunu öğrenince biraz karar vermek zor gibi oldu ☺️ Ama fikrimiz değişmezse Karan 💙 koyucaz
Aysnn3705 Nrd34 Yavuz eşimin Kağan benm seçimim kızımızın adını da bu şekilde seçtik birini o birini ben
2erkekannesiii *Yiğit Alp *Tarık Buğra *Alperen *Kerem *Tuna *Taha *Talha *Muaz *Berat *Batu *Benan *Can *Asaf *Agah * Eymen *Yavuz Selim *Oğuz Kaan *Yusuf Ali *Yunus Emre *Murathan *Gökberk
Calisananne25 Cinsiyeti öğrenemedik ama erkek olursa Aslan, atlas, kuzey, aras, sarp bu isimler arasında aşırı kararsızız ilk başta aslan diyoduk nettik bu konuda ama etraf sağ olsun hemen olumsuz yorumunu yaptı aklımı karıştırdı 🙄😒