mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 doktorum çok iyi aslında ama yoğun. Ben biraz panik olduğum için önden alayımda randevumu garanti olsun 😄
Deletedmom434 mucizemizibekliyoruzz hahaha al tabi 😬 bu arada göğüsünüzden süt geliyormu benim 14. Haftalarımda gelmeye başladı
Esma21 mucizemizibekliyoruzz ben 25 yaşındayım 3. Gebelik ilk kızım ila 2.kizimin arasında 7 yaş var ama 3. Gebeliği istemiyodum hiç ama rabbim nasip etti 2. Kızımla 3.kizimin arasında 2 yaş olucak rabbim bı kız evlat daha verdi
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 yoo gelmiyor herkeste gelmiyormuş öyle ya dokunmayın çok akmasın 😄
Deletedmom434 mucizemizibekliyoruzz ellemiyorum ben hiç bir kere farkettim sadece o günden beri dokunmuyorum 😬😬
mucizemizibekliyoruzz Happy momda 19+0 hafta yazıyor. Hamilelik rehberi tebrikler 20. Haftanıza girdiniz diye bildirim gönderiyor. Yani bugün dolu dolu 19 haftayı bitirdik 20. Haftaya girdik doğru biliyorum değil mi?
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 inşallahh 😊 daha çok erken değil mi süt yapan şeyler tüketmek için
Busu48 mucizemizibekliyoruzz Bende 18+1 günlük hamileyim çooook sıcak sadece ama evden çıkmıyorum artık çok fenalaşıyorum ancak evde bekliyorum günün geçmesini 👀😶
Acemimum HaticeNaz bende aşı olcam ama bi durum yüzünden 13 gün memlekette olamayacagm şimdi 18+4üm 13 gün geç yaptrsam bişey olurmu sizin ilk dozunuzmuydu :)
HaticeNaz Acemimum evet canim ilkti sorun olmaz diye biliyorum 5 ay da yaptiriyorsun genelde ama hemşireni ara bir sor yarın
Papatyali 19-+5 olduk kızımla 😍 Bazen strese giriyorum ilk gebeliğim neler alınacak nasıl bakacağım vs vs bu hafta başladı bu 🤭 Sonra çok sürmeden geçiyor hormonlardan sanırım ❤️🙆🏼♀️
Bekleyenler mucizemizibekliyoruzz 20+2 bi kaç gündür pek iyi değilim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ağrım var. Ama bebek iyiymiş doktora gittim