mucizemizibekliyoruzz Merhaba tatlı hamişler :) Bugün tam 20 haftalık olduk. Bizim gibi olanlar ne durumdasınız nasıl geçiyor hamileliğiniz 😊
Deletedmom434 mucizemizibekliyoruzz bende 19 haftalık hamişim 😝 halsizlik var üstümde sıcaklardan onun haricinde herhangi bir sorunum yok çok şükür seninki nasıl geçiyor
HaticeNaz mucizemizibekliyoruzz 23. Haftamiza girdik cok sukur iyiyiz tetanoz aşısının ağrısıni çekiyoruz tabi sıcakların gazabına ugramamiz cabasi hiç çekilmiyor
DemetDoan mucizemizibekliyoruzz Merhaba ikiz bebek bekliyorum 20 haftalız bebek hareketlerini hisediyormusunuz
zehra33 mucizemizibekliyoruzz şimdilik iyi gidiyor sadece bulunduğum ilden dolayı sıcaklardan çekiyorız biraz☺️ Hep böyleydi ama hamile olunca daha çok etkiliyor galiba
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 hastayım ben valla burnum akıyor klimaya falan dikkat edin çok sıcak diye açtım hafiften çarptı sanki toparlamaya çalışıyorum şuan 😅 kaç kilo aldınız?
Deletedmom434 mucizemizibekliyoruzz o kısmı hiç söylemesem 😝 tam 5 kilo aldım ama hamile kalmadan önce 42ydim şimdi 47 oldum
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 normal ya alınıyor okadar 😄 4 kilo aldım ben de yani normal bence. Bulantı kusma var mı
Acemimum HaticeNaz bende aşı olcam ama bi durum yüzünden 13 gün memlekette olamayacagm şimdi 18+4üm 13 gün geç yaptrsam bişey olurmu sizin ilk dozunuzmuydu :)
mucizemizibekliyoruzz DemetDoan evet hissediyorum tekmelerini falan çok net. İkizler ne güzel 😊 siz hissediyormusunuz hareketlerini
DemetDoan DemetDoan HaticeNaz teşekkürler 20+4 çok şükür kalp atışını dinledim sağlık ocağında allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Deletedmom434 mucizemizibekliyoruzz yok canım 12. Haftamda başladı 14. Haftamda son buldu senin bulantı kusman varmı cinsiyeti ne bebişin 😊
DemetDoan mucizemizibekliyoruzz günde bir kere fazla hareketli değil normalmi diğer çocuklarım daha hareketliydi çok panik oluyorum tehlikeli hamilelik geçiriyorum hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🙏🏻🙏🏻
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 ayy güzel 😊 benim 8de başladı 16 da falan kusma bitti ama bulantılarım devam ediyor hala daha.. erkek bebek bekliyoruz sen? 😊
HaticeNaz mucizemizibekliyoruzz biraz agriyo uyuşukluk yapiyo ağır kaldırıp rahat rahat kolunuzu sallayamiyorsunuz sol kolunuza yaptırın dediler sol tarafıma yaptirdim yatarken zorlanıyorum 😐
Aybukealtintas mucizemizibekliyoruzz kişiden kişiye ya da aşı yapan hemşirenin eline göre değişiyor heralde 😂 bende hiç agrı yasamadım asıdan sonra
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 girmedim 2 hafta sonra gircem :) daha erken bence ya 21. Ve 22. Hafta en uygun zamanmış galiba
Demetolukcu HaticeNaz bende cuma gunu ayaptirdim benimde cok agriyor soluma yapti ebe kaldirip indirirken uzanirken sanci yapiyor
Deletedmom434 mucizemizibekliyoruzz 18-24 haftası bakılıyormuş canım ben 2 kere detaylıya giricem biri takipli olduğum doktorda diğerinide ben özel yaptırmak istedim özel yaptırmak istediğim yarın diğeride 23. Haftamda
mucizemizibekliyoruzz zehra33 aman dikkat edin sıcak diye bende klima açtım çarptı burnum akıyor hasta gibiyim
HaticeNaz Demetolukcu ayni gun yaptirmisiz 😊 gelecek ay tekrar gideceğiz zmn geçmek bilmiyo sanki kaç haftalık oldu bebis
HaticeNaz DemetDoan sağlıcakla gelir insallah ama günde 15 kere diyorlar sırt üstü yatıp takip eder misin o zaman daha iyi hissediyorsun kaç haftalık bu arada
mucizemizibekliyoruzz DemetDoan ikiz olduğu için hiç bilemedim ya belki farklı oluyordur ama şuan zaten erken 1-2 hafta sonra çok net hissedersiniz yine doktorunuza sorun. Neden riskli gebelik?
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 benimde bi kendi doktorum bakıcakmış bide perinatoloğa yönlendirecekmiş bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ya. Bundan sonra bitek şeker yüklemesi kalıyor başka test yok dimi?
Demetolukcu HaticeNaz biz 20+5 siz canim sen detayli ulturasyona gordinmi benim yarin kontrolum var en son gecen ay gttim doktora acaba yarin istermiki