Masal_34 Merhabalar bebeğim normalde 16+ 2 günlük ama elimde sadece 10+6 günlük ultrason görüntüsü var bir kaç kere daha gittik ama doktorun yazıcısı bozuk olduğu için çıktısını alamadık şimdiki hali yok bebeğim her gittiğinde dizlerini kırmış bir şekilde duruyor dolayısıyla doktorum bir tahminde bulunamadı ve ben de artık yavaştan alışveriş yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz sizce ne cinsiyeti ? 😍 https://resimyukle.io/r/TWImkYlTDY 🌸
btuban Masal_34 cinsiyet tahmini için muayeneden 15 dk önce şekerli birşeyler tüketilmesi öneriliyor bebeğin hareket halinde olması için ozaman bacak pozisyonunu değiştirebilir, buradan tahmin etmek çok zor maalesef
Masal_34 btuban bu son gidişimde denedim bunu ama eller sürekli hareket halindeydi bacakları aynı durdu bizde sanırım pek bir etkisi olmadı :))
Masal_34 Egemence önemli olan sağlıklı olması tabi ki hayırlısı olsun inşAllah net öğrenip artık hazırlığımı yapmak istiyorum ilk değil ama ilkmiş gibi heyecanlıyız :)😍
Egemence Masal_34 aynen benimde 2. Şuan 12 haftalığım oğlumda 13 haftada doktor söylemişti bnde 13ü bekliyorum yine
Masal_34 Egemence hadi hayırlısı olsun inşAllah 🙏 😍 bence beklemek en mantıklısı zaten bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum orada net belli olur diyorlar bakalım :)