Bihitta surelitta52 yok o anlamda değil, nasıl birşey olduğuna baktım yani görmeden geldiğini hissedermiyim onu merak ettim.
surelitta52 Bihitta Görmeden zor bence hissedilmez. Ben tuvalete oturunca gördüm kırmızı sümüksü bir şeydi. Yaklaşık 4-5 gün sonra da doğum yapmıştım. Suyumda doğumdan hemen önce gelmişti.
Kubra2012 Canm pembe kırmızı kahverengi böyle geliyo benm suyumla beraber pembe kan geldi merak etme anlarsn
Birkizannesi_5260 Canım benim dün nişanım geldi ama bakmasam anlamazdım geldiğini afedersiniz klozete baktığımda gördüm kırmızı sümüksü et parçası gibi ama suyum daha gelmedi ne zaman gelir bilmiyorum 33haftalık hamileyim inşallah biraz daha durur bebeğim
BirMuallime Birkizannesi_5260 canım benim de nişanın 31 de geldi 33te doğum yaptım ama suyun gelmedi benim doğumda patlattılar eğer doktora falan gitmediysen git ciğer geliştirici falan yapıldı mı
Birkizannesi_5260 Canım zaten 31haftalıkken yaptılar iğneyi sancım vardı ama şuan iyiyim beklemedeyim hep doktora gidip geliyorum üç hafta daha dayanırsam sezaryen ameliyatı olucam allah izin verirse
surelitta52 Bihitta Benim 40. haftanın başında geldi tam 41. hafta da doğurdum. Korunmasız ilişki çok yararlı, her dr önermiyomuş gerçi ama bi deneyebilirsin istersen. ☺️