Clementinee Kızlar 6 haftalık hamileyim göğüslerim inanılmaz acıyor ve 2 gündür mide bulantım başladı etrafımdakiler erken değilmi bu belirtiler için diyor sanki naz yapıyorum anlamadm normal bir süreçmi
sehrengiz_8 Clementinee herkesin bünyesi hormonlara verdiği tepki farklıdır hayatı başkalarına göre değil kendine göre yaşa ve umursama boş ver sen mide bulantısı hissediyorsan bulantıdır yani millet ne bekliyor anlamadım ki 🙂😀
SayeMom Clementinee canım bende 7 haftalığım bugün çok az mide bulantısıyla doktorum serum verdi sen düşün, onlar nazlı asıl. Yapcak birşey yok bünyeden bünyeye aşırı farklılık gösteriyor
Sakinem212 Clementinee benim 5 haftalıkkrn başladı 10 haftalık olduk hala devam ediyor 4 kg verdim bitecek gibi gözükmüyor.
Clementinee Yani evet insanları takmamak gerek ama zaten duygusal anlamda hem alıngan hem hassasız 😔 göğüs hassasiyeti peki çünkü yatamayacak kdar bi hassasiyet var
Haticecakirr Clementinee hayır hiç de erken değil zaten o haftalarda başlıyor genelde 12 den sonra git gide azalıyor herkes bir değil kiminin ki ortasında başlıyor sonuna kadar kiminin ki ben dahil başından sonuna kadar sürüyor herkesi boşverin herkes herşeye muhalefet olur 🤷♀️
AlyaEkmen_ Clementinee çok normal benim 5.hafta bulantı 6. Hafta kusma başladı herkesin süreci farklı bosverin etrafınızdaki insanları çok biliyor herşeyi herkes 🙄
Morzambak Clementinee benim tam 6+2 de başladı . Tam zamanı aslında. 6-9 hafta arası en yüksek seviyedeydi. 11 -12 de baya hafifledi.