Gulgulecc Kasım ve aralıkta doğum yapacak anneler Şafak kaç ve yeni doğacak bebişlerinize neler aldınız bizede fikir olsum🍀🌸🤰
Bb1996 - Gulgulecc henüz hiç bişey almadım ailelerimiz sürekli alıyor bişeyler 😀 Ben 7.aya kadar almayı pek düşünmüyorum
Birmelekannesi_38 Gulgulecc Pek bişey almadım 6 tane alt pijama 0-6 ay Tulum 2 tane 6 çorap 2 tane 5li hastane çıkışı 1 battaniye Ağızendili 3 yana Yelek 3 tane 3 tane alt üst takım 7 zıbın Puset Reflü yatağı Şimdilik bu kadar yeni doğan fazla bişey almicam 😍çabuk büyüyorlar 💜💜
Mk34 Son 134 gün Allah nasip ederse 😍bende bi kaç parça birşey almaktan başka birşey yapmadım önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum 😬
Minikmucizemmm Son 128 günümüz 😂 bugün cinsiyetini öğrenebildim 21+5 detaylı ultrasona girdk bir oğlum vardı şimdi de prensesim geliyor çok mutluyum 😍
Gulfem48 Gulgulecc 124 gun kaldı hic bir sey almadım valla sıcaklarla da cıkamadık carsıya esım de ınternetten alırız dıyo acele etme dedi beklemedeyim ama aklımda alınacak lıstesınde lıste yap ver dedi yapayım vereyim eline bari
41irem Gulgulecc valla bu sıcakta hiç canım istemiyor zaten bişey bi eylül olsun ozaman anca iki üç ay yeter heralde çok abartmıcam zaten yani inşallah kendimi kaybetmezsem 😁
Minikmucizemmm Gulgulecc hemde ne sürpriz oldu devlet hastanesine gidiyordum doktorum %70 erkek dedi bugün de kız olduğunu öğrendim rabbim gönlüme göre verdi 😍
havvatolga Gulgulecc 164 gun kaldi 😁 suanlik sadece 6 tane uzun kollu zibin aldim detayli ultrasyonu bekliyorum sonrasinda alicam insallah ananemiz yelekler patikler ördü 🥰
Mrym96 Gulgulecc 148 günümüz kaldı. Çok bir şey almadım cinsiyeti öğrenince hevesle gidip şunları aldık; 2 tane 10′lu hastane çıkışı 2 uzun kollu çıtçıtlı bady 2 minik ayakkabı 2 tane müslin örtü 1 tane yelek daha çok eksik var yavaş yavaş alırız dedik inş ☺️
svserzrm Ben kıyafetten çok indirimde gördükçe süt sağma makinesi, atesolcer, biberon, şampuan, losyon, pişik kremi gibi şeyler aldim 123 günümüz var