rosatue Sordum sordum cevap gelmedi 😂😂 çareyi bu başlıkta buldum, üzgünüm. Kayınvalidem şeker gibi bir insan. Çatı muayenelerinizi ne zaman yaptırdınız öğrenmek istediğim şey bu 😂
Gizemkurt35 rosatue rosatue ben 37+2 de yaptırdım . Yanı bu pazartesi. Hic korkulacak bisey değil insanlar bir sürü efsane uyduruyor. Eğer hamile kalabildiysen muayeneyi de çok rahat geçirirsin ☺️
Naz_01 rosatue sancım olunca 34.haftada yapıldı .doktorum 37de tekrar yapacakmış.3parmağıyla kontrol etti ebe iki saniye kadar acıdı o kadar
BegumIscanTunc rosatue sezeryan olacağım hâlde dün çatı muayenesi oldum ve 1 cm açıklık var dedi doktorum öyle korkulacak bişey de değil bazı kişiler çok acıdı felan diyor ama denilen kadar bir acı yok hatta hiç yok
rosatue Gizemkurt35 bebeğim biraz ağırlık yapmaya başladı aşağı doğru. Aman diyorum dur gelme erken 😂Bugün 36+1im. Yarın doktorum açılma varsa çatı muayenesi yapacak. Genelde 37-38 haftalar görüyorum. O yüzden bir sormak istedim 🤗
BegumIscanTunc rosatue dün 37+3 haftada oldum çatı muayenesini nst’de sancı çıkmamisti ama benim regli sancısının bir tık üstü sancım vardı zaten o gecede sancidan uyuyamamistim doktoruma söyleyince çatı muayenesi yapalım dedi 1 cm açıklık olduğunu söyledi şuan 37+4 haftalığım
Tugba__- rosatue merhaba ben bugün oldum 2 parmak çok kısa sürüyor kendinizi sıkmazsanız hem doktorda obur türlü anlamaysbilir kasilinca hic burdaki gibi abartılacak bi durum yok bence 38+0 ım bu arada