SaskinAnne EgeninAnnesiii bayılırım aynı şekilde haftada 2 garanti yiyorum hatta kızartma türlüsü yapıyorm patlıcan kabak patates salçalı sarımsaklı yoğurtlu oh mis en sevdiğim yemek
Suk Cipsi ve kolayı normalde de hiç tüketmem. Çevremde tüketenlere de daha engel olurum. Hazır meyve suyu hazır gıdalar( işlenmiş sucuk, sosis) hiç tüketmem. Çoğunlukla meyve ile ihtiyaçlarımı gideriyorum. Çayda çok az içerim. Nescafe hiç içmem. Yemeklerden sonra insanın canı çay istiyor ama en az 1 saat geçmesi gerekiyor. Buna dikkat ederim. Kahvaltıda da çay içme alışkanlığım yoktur. Dondurmayı severim. Ama tabi tozunda. Çok şükür doğru beslenme şekliyle kan değerlerimde çok iyi. 12. Haftamdayım. İkiz gebeliğim çok şükür kilom da aynı. düzenli beslenme sadece hamilelik için değil bütün yaşamımız için önemli.
Flz Suk Ama insanın canı çekiyor 😂 yoksa ben de yemek istemiyorum zararlı şeyleri dayanamıyorum yiyorum
SaskinAnne Yalnız şuan açım sanırım ondan ne biçim konuya dalmışım susamıyorm daha neler yazcam da aman aklıma gelmesin :)
Deletedmom47 Flz Son bir aydir abartisiz gunde bir paket cips ve aci sos yiyyorum. Allahtan abur cuburla fazla kilo alabilen bir insan degilim yoksa simdiye 100 kilo almustum 🙈
Ceydadefne1 Benm bi tanidigim tanidigi hamileymis kola ve dondurma cok tuketiyomus doktora gitmis cocugun sadece iskeleti kalmis bende korktum azaltim😢
Flz Sadece kola cips değil kızlar tüm abur cubur pasta börek çörek dahil bu gruba 😂 Bi ara deli gibi hergün börek yedim pişmiş yemekten tiksiniyordum ozamanlar 🙈 Sonra da deli gibi kısır çekti canım hep kısır yedim 🤣🤣
KezbanBekciBa Flz ben abur cubir ne guzel bir senedir birakmistim hamile kalinca ikide bir tatli arada cips kola hic kendimi tutmadim su siralar abartmiyorum kilo almim diye yoksaaa oohooo
KezbanBekciBa Flz valla turkiyede olsam daha cok alirdim kilo burda turk pastanesi simitci fazla yok olandada kalmiyor bugun bile borek canim cekti demin esimle turk magazasindan hazir aldim kizarttim 😂😂😂😂