Flz Benim bir günüm abur cubursuz tatlısız geçmiyo kendimi tutamıyorum napıyım 🙄🙄 Sizler de pasta cips kola abur cubur tarzı yiyecekler tüketiyor musunuz?
Cancancan Flz tüketiyorum valla ne yapayım canım çok çekiyor dondurmaya dayanamıyorum kola da buz gibi serinletiyor 😅😅 ama kilo açısından dikkat etmek lazım tabi ki
ZeykemKaya Cancancan kola ıcmeyın ya cocugun kemıklerıne gercekten zararlı dıkkat edın bence kola bernat bısey
Flz Ummi ben çikolata kek her gün :) mutlaka kahvaltıda da yerim ya da eritirim meyveyi batırırım çikolataya 😍
Aleynaozkayaa Flz ben 30+5 im hiç öyle abur cuburlara dikkat etmedim allah ne verdiyse yedim bitek sakat at ve şarküteri ürünlerinden uzak duruyorum🤷🏻♀️
Flz Aleynaozkayaa ben de aynı canım ne isterse yiyorum 😎 ciğer filan yasak mı bize ızgara ciğer filan yesek dışarda? Arada canım istiyo
Deletedmom434 Flz mecbur 😝 kansızlık var zaten mecburen uzak duruyorum onun yerine keçiboynuzu pekmezi yiyip siyah üzüm tüketiyorum
gonulcelen Flz kola cips paketli ürünler hiç tüketmiyorum meyve ve dondurma ki doktorum dondurmayı önerdi her gün tüket bile dedi.
Aleynaozkayaa Flz ciğerde bildiğim kadarıyla A vitamini çokmuş bu da gebelikte fazla tüketilmemesi gereken bi vitamin doktorlar canınız çektiyse az yiyin diyorlar abartmadan yiyebilirsiniz ❤️
Flz Esracim ben çayı çok nadir aşırı canım isterse az bişey içiyorum mide yanması yapıyo 😳 kahve de içmem zaten ama geçen canım frappicino çekti içtim bi kereliğine 🤗
Flz Deletedmom434 bende de var kansızlık ben de pekmez yiyordum ama doktoruma sordım bi litre filan içmen lazım yani bi faydası yok bi kaşık pekmezin dedi ben de bıraktım 😎
Esracim Flz ya sorma dışarı çıkınca öyle filtre kahve içelim geliyor ki 😔 fincan kahveye bile hasret kaldim
Deletedmom65 Flz kız bu hiçbişey yemeyenleri anlamıyom tamam fazlası zarar da seviyosan az az ye niye hamileliği zehir ediyosun