Sudeeee Kızlar 25. Haftamdayım, kızım bir gün hareket ediyor bir gün etmiyor neden böyle olur ? Dün cok hareketliydi bugün tık yok .
-Cansu- Sudeeee ihmal etme doktora haber ver canım belki bi muane etmek ister. Çikolata fln yiyince de aynı mı hareketini hissetmiyormuusn
ebru23 Sudeeee ac birakma kendini bide cizgi film sesinede cok harsket ediyorlar. soluna yatarsan hareket ediyo genelde
Dilekcnkn Sudeeee Benim her gün oynuyor 25 haftalığım ama bazen karnım öyle sert oluyor ki rahat 1-2 saat hiç oynamıyor şu an nefes alamıyorum inan ki karnımın sertliğinden ve oynamıyor belki seninde öyle oluyordur
Kaderglll Bu dönemlerde bebek 18 19 saatini uykuya ayırıyormuş canım bende bi ara hissetmiyodum ama 28. Haftanın içindeyim şimdi yerinde durmuyo sıpa 🥰
Sudeeee Çok teşekkür ederim canım. Dün daha sabahtan hareketliydi akşam üstü durmuştu gece yine hareketliydi uyudum uyandım bugün bu saat oldu daha hiç etmedi bende korkuyorum böyle olunca 😞
Sudeeee -Cansu- yedim canım ama etmedi yani vurmadı hiç hissetmedim söyledim doktora yorulmuşwundur dedi dinlen dedi aslındw hiç yorgunluğum da yok birşey de yapmadım
Mollier Merhaba panik yapmayın bana Doktorum 28.haftaya kadar hareketleri düzensiz olur.bir gün hareket eder diğer gün etmez dedi.İçinizi ferah tutun🌸
Sudeeee Böyle elimi koyuyorum sanki altta kasıklarımın orda birşey atıyor gibi hissediyorum ordan vuruyor gibi
hepoyleolurzaten Sudeeee o haftalarda öyle olabiliyor 😊 Bende elim karnımda beklerdim ama 29-30. Haftadan sonra artık her gün hissediyorsunuz uyuduğunu uyanık olduğu anları rahatlıkla ayırt edebiliyorsunuz. 🥰
[silindi] Sudeeee haftamız aynı benimkinin maşallahı var durmuyor hiç hatta uyutmuyor. Seninkininde tekmeleri canını acıtıyor mu?
Esmayy388 Sudeeee canım edecek mi acaba diye beklemek bile stres yaratıyor ben ne zaman beklesem etmiyordu sonra kafaya takmadım sonra hissettim 28 sen sonra net hergün hissediyorsun
Sudeeee Evet şimdi bir iki vurur gibi ama ta vajinama vuruyor önceden yukarı vuruyordu şimdi ise vajinamda hissediyorum vuruşunu bi iki kez vurdu az önce
hepoyleolurzaten Sudeeee Bende öyle hissediyordum o haftalarda hatta bu çocuk ne zaman çıkacak yukarı diye tiplere de girmiştim 🤭 şimdi kaburgamla oyun oynuyor 😅
Hasel0503 Bende 25. Haftadayim iki uc gecedir oglum sanki karnimda futbol oynuyo ne kendi uyuyo ne beni uyutuyo gunduzce canı nasil isterse bazen bi başliyo vurmaya peş peşe, bazende yoruldugundan olsa gerek sesi çıkmıyor😂😂😂
Sudeeee Kızlar normal o zaman değil mi doktorumu aradım söyledim vajinam da hissediyorum vuruşlarını ve sürekli idrara çıkıyorum diye yarın gel bakalım dedi çünkü öyle baskı yapıyor ki sürekli idrardayım ve vurduğunda vajinamda acı oluyo