meltemonen 12+1 iç şuan kızlar, biraz önce lavaboya gittiğimde af edersiniz peçeteye çok hafif kan geldiğini gördüm, biraz da karnım ağrıyor.. Bu haftalarda bunu yaşayan oldu mu
Esrakin meltemonen Direk hastaneye git igne vurular cogalmadan cnm cok yasadim 16 hafta oldu hala yaşıyorum
Ilkayy meltemonen 11 haftalıkken yaşadım Benim çok kanamam vardı düşük tehlikesi dedim doktor 5 gün hastanede yattım şimdi 24 haftalık oldum çok şükür kanamanın hiç bir hali normal değil hemen hastaneye git önlemini al
Kahverengi meltemonen bence ya devlet ya özele gitt acilden bakıyorlar kanama dışarda olmasa içerde ola bilir.Bende kanama yaşadım riskli bir gebeliğim var asla ihmal etmeyin.
meltemonen Kartanesi8 benimki kanama için geç değil mi? Bu haftaya kadar hiç kanamam olmadı biraz korktum
meltemonen Esrakin özele gitsem doktorum 4 ten sonra yok çıkmış, devletw gitsem acile İstanbul Zeynep Kamil bakmıyorlar bile offfff
Esrakin meltemonen kuzum bende acil durumda özelde baska doktora gidiyorum devlet hic bakmadan bisey yok diyi0 yolluyor cunku o yuzden ariyorum hangi hastanede kadin dogum varsa oraya gidiyorum sonra doktoruma bilgisini veriyorum
Ilkayy meltemonen İstanbul’da yaşıyorum ilk kendi doktoruma gittim Gaziosmanpaşa’da yeniyüzyıl ilk müdaleyi o yaptı iğne vuruldular hemen. 2 saat yatırdı beni benim hastaneye pahalı dedi burayı kaldırmaSın hemen devlete git dedi esenler kadın doğuma gititm 5 gün orda yattım orası kesti kanamamı
meltemonen KdryFth ben acile gittiğimde ultrasona bakıp, idrar tahlili yapıp yolluyorlar valla, hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Bir gün bari gözlem için tutun şu hamileleri
meltemonen Ilkayy tamam canım benim gittiğim devlet hastanesi ultrasona sokup, idrar tahlili yapıp gönderiyor. Onun için İstanbulda güzel ilgilenen devlet hastanesi arıyorum. Gözlem amaçlı bir gün tutsalar bari Sinir oluyorum
meltemonen Esrakin evet canım en mantıklısı. Çok hafif kanamayla bitti şimdilik, tekrarladığı anda gidicem
meltemonen Kahverengi ben normalde özele gidiyorum ama acil birşey olursa devlete gidiyorum.. Onlar da sağolun hiç bakmıyor. Acil durum için kendime düzgün bir devlet hastanesi bulmam lazım sanırım 🙄