Cananyildiz Symsyl canm yanls anlama ama artk ise yaramayablr o cnkü belli boyutu geçince ise yaramyor veya kistlesyo adetle gidiyor . Çatlama icn havucu öneriyolar
wills Symsyl canim havucun cok iyi geldiğini biliyorum yumurtlama dönemi hem havuç ye hem yumurtlama masajı yap insallah catladigini da göreceksin. 🤲🏻
Kamumu Symsyl 3. Gün hala yumurtlama görüyorsanız ogün 2-3 tane havuç yiyebilirsiniz. Ebru hanımdan alıntıdır. 🤗
Mehtaprabia_-53 Cananyildiz ben sogan kürünü denedim ve kistim miyomum.idrar enfeksiyonum o kürü sayesinde gecti ve yumurtam catladi..ve bebegimin oldu cok sukur 🙏🙏❤💘👶22+5imm..suan
wills Symsyl aa ben çatlayana kadar biliyodum 🤔 olabilir canimm. Keske bi doktora gitsen belki iğne verecek, çünkü catlamadan büyümesi tehlikeli 😕
Mehtaprabia_-53 Symsyl cnm.aslm.. yumurtalaman catlamasini istiyorsan soğan kürünü ve maydonoz kürünü dene bnmde yumurtalamam catlamiordu kist vardi miyomum.vardi hatta idraryolu enfeksiyonum vardi cocugum.olmiyordu enfeksiondan dolayi ve bn soğan.kürünü denedim hergun sbh ac karnina.. ve faydasini gordum.cok süküŕ ve 22+5im kizimm olcakk 👶👶💘💘👼
Symsyl Mehtaprabia_-53 bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲ilk defa bu ay çatlamadı geçen ay çatlamıstı bakalım çatlamazsa başlarım teşekkür ederim canım 🌺
Mehtaprabia_-53 Symsyl r.ederim.cnm.nedemek ama.soğan.kürü ve maydonoz kürünü dene faydasini goruceksin bak gör ac karnina sbhlari taze olarak yapip iciceksin.. 🌸🌸😘
wills Symsyl yavrum catlamayinca kist olabilir onun için dedim, korkma git doktora ya catlatacaktir iğneyle yada insallah gittiğinde kendiliğinden çatlamış olur 🤲🏻🤲🏻
Symsyl Melchem adetin 7, 8, 9,bugünde 10. Günü yumurtalama oldu afet olmamış olsam gebelik olabilir die düşünürdüm ama adet oldum onun üstüne ihtimali olabilir mi ki
Mehtaprabia_-53 Symsyl 15gun boyunca iciceksin bn gunde 2 kere jciiodum..sbhlari ac karnina sadece taze iciceksin..
Mehtaprabia_-53 Symsyl kuzum.bn hamile kalmisim ustune adet gordum.. bu adet yalanci adetmis 4gun sürdu bnm. Adetim.bittikden bi kacgun snra test yaptim.ve aninda 2 cizgi cikti 5 haftalik hamileymisim hbrim bile yokdu doktora giderken ogrendim.hamileyken sigara iciordum snra birakdim hamile kalinca..22+5im kizim.olcak👶👶👼