Esracglr Kelebekanne doktora gittnz mi peki bununla ilgili. Acaba diyorum suyumuzda bi sıkıntı mi var
Kelebekanne Esracglr evet o gün gittim alttan muayene ettiler suyum için kapalı dendi yani su değişmiş akıntındır dedi ama bi daha olursa gel bekleme dedi ve on gün içinde tekrar çağırdı
Esracglr Oglununannesi yatıp kalkmak zor oluyor zaten sancılar da zorlastiriyor. Aksilik olmadan. Geçer inşallah bu günler
Esracglr Sema166 bende yavaş yavaş şişmeye basladm parmaklarm kötu oluyo. Ne zamana denk geliyor tarih filan şimdilik belli mi
Sema166 Esracglr Benim en son 10 Eylül sezeryan düşünüyorum ağıstos sonu olursezeryan olursa doktorumuzla daha konuşmadık tabi sizin ne zaman ☺️
Civcivhikayesi Burnum o kadar tıkalı ki 😞 geceleri oturup ağlıyorum mide yanması ayak şişliği 39numaraydı zaten ayaklarım 41 falan olmuştur ve üstelik 15kilo aldım geçsin artık sağlıkla zaman sıcaklar o kadar bunlattıki günde 2kere duşa girip kremlenmekten yoruldummm herşeyden tükenmiş hissediyprum geceleri yanımda yayılarak uyuyan eşime kızıyormmm oooffff offf