mucizemsin-21 Kızlar son sata göre 35+2 haftalığım ama ultrasonda hc-34/4 Ac- 34/5 fl-34 hafta bpd-32/6 çıktı 😞 Mikrosefali filan yazıyo internette kızlar moralim bozuldu bilgisi olan varmı
Cugulibinnazzz mucizemsin-21 canimmm hic morali bozup hamileligini rezil etme benim oglumada 35 haftalikken kafasi 2 hafta onde gidiyor dediler moralimi alt ust ettiler ama sukurler olahn ki sapasaglam dogdu
Nur000 mucizemsin-21 bende aynı durumdayım tekrar kontrole gittinizmi kafa çapında büyüme gelişme olmusmu?
mucizemsin-21 Cugulibinnazzz ya çok takıldı kafama hiç bu kadar ara açılmamıştı daha 1 hafta önce ben 34 haftalıkken baş çevresi 33+1 günlük çıkmıştı bi hafta da bu kadar geriler mi ki aynı doktor bide farklıda değil
Cugulibinnazzz mucizemsin-21 benimde o zamana kadar hic aram acilmamisti bi anda boyle soyleyince kendimi boslukta hissettim ama yapacak hicbirsey yoktu duadan baska bosuna uzulmusum bosuna kafama takmisim sukurler olsun ki saglikli dogdu suan 2.5 yasinda cok sukur bir sıkıntımız yok
Elifnev mucizemsin-21 benimde 1 hafta haatta 10 gun falan geri görünüyor ultrason kagidinda. Ama doktor hic o konuda bisey söylemedi bana. Ki cok ilgili ve iyi bi doktor. Bosuna moralimi bozmak istemiyor sanirim..bence 1 hafta ileri veya geri olmasinda sikinti yok. Bosuna caninizi sıkmayın 🙏
Tututu Benimde 2 hafta geride 3 farklı doktora gittim korkmamam gerektiğini söylediler. Genetik olabilirmiş. Birde ilk haftalarda yoktu sonradan olduğu için korkma dedi mikrosefali olsa ilk haftalarda da uyumsuz olurdu dedi.
Nur000 mucizemsin-21 çok sevindim sizin adınıza inşallah benimkide normaldir sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Ozlem23 mucizemsin-21 o bebeğin açısına gorede değişebiliyor birde içerde bizim keniklerimiz baskı yapiyo bazı pozisyonlarda oda kafasınin boyutunu degistirebiliyomus
mucizemsin-21 Ozlem23 çapı normalmiş canım da başka bişeyi demişti o küçük olan unuttum o da kafa yapısından dedi oval olduğu için dedi doktorum bana açıklamasında
mucizemsin-21 Nur000 inşALLAH canım senin kaç haftalık fark gözüküyor amin bu arada cümlemiz inşALLAH 🤲