haydibakalim 35 haftayı bitiriyorum vajina dudaklarım şişmiş ayrılmış açılmış falan normal mi doğuma mı hazırlanıyor vücut yoksa artık eskiyor muyum 😂
Masalannesii haydibakalim ayyy benimde öyle ya çok tuhaf görünüyor doğrusu bakmak bile istemiyorum 🤣 doğumdan sonra geçer inşallah
Nurssss haydibakalim hahahah benimde öyle içi dışına çıkmış ve şiş resmen açılıyor doğum için olsundu sonra düzeliyor zaten😅
haydibakalim aysegul6648 çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah benimki de geçer baya çirkin gözüküyor çünkü
Symazturk haydibakalim 30. Haftada bende de oldu sebebini de anlamadım hatta enfeksiyon falan sandım ama birkaç gün içinde geçti şimdi 33 teyim
Masalannesii haydibakalim hahahaha 😂😂 doğumdan sonra geçer inşallah hamilelikte vücudumuzun her bölgesi değişiyor 🥴
Gkc92 haydibakalim valla 9 ay taşıyalım tüm dertleri ağrıyo acı çekelim uzaktan soğusun hiç hak veremem kusura bakmasın. Siz de böyle düşünmeyin
haydibakalim Gkc92 hah ay yok tabi ki soğumaya hakkı yok ama baya iğrenç geldi görüntüsü bana böyle kalmasın da estetik de önemli görüntüye gelene kadar anne olmak için nelerden fedakarlık ediyoruz gerçi kalsiyumumuz magnezyumumuz hep gidiyor