Ben yeni hazırladım teyzemlerle birlikte.
öncelikle organizer hurç takımı aldım ve her birine içinde neler olduğunun başlığı yazan etiketler yaptım fermuarına bağladım sonuçta o anda kim açar hurçları bilmiyoruz. Evimiz hastaneye uzak olduğu için fazla olsun eksik olmasın dedik. Fikir amaçlı yazıyorum umarım faydalı olur ☺️
Birinci hurç bebek için doğumhaneye verilecek olan
-10′lu hastane çıkışının sadece tulumunu ayırdım içinden. alt-üst takım, iç zıbın, çıtçıtlı badi, eldiven, şapka, çorap, etek bezi, kilitli poşetle iki tane bez, battaniye koydum.
İkinci hurç benim için doğumhaneye verilecek olan
- hamile külodu, emzirme sütyeni, sabahlıklı pijama takımı, lohusa pedi, çorap. İsterseniz atlette ekleyebilirsiniz ben kullanmıyorum diye koymadım.
Üçüncü hurç bebeğin yedekleri
- battaniye, 2 müslin örtü, 1 müslin omuz bezi, 6 müslin ağız bezi, 1 fermuarlı kundak, 1 penye yelek, 2 alt- 1 üst, 1 zıbın, 1 şapka, 1 eldiven, 1 çorap olmak üzere 3 takım yedek. 2 yedek etek bezi. Fotoğraf çekiminde giydirmek için iki tulum ve taç.
Dördüncü Hurç benim odada kullanacaklarım
- 3 çorap, 1 çift terlik, 4 hamile külodu, 1 emzirme sütyeni, 1 dikişsiz yarım atlet, korse, 2 pijama takımı , 1 takım gecelik-sabahlık, 1 takım fotoğraf çekimi için gecelik- sabahlık ve taç, 1 paket lohusa pedi.
Beşinci hurç bebek için kişisel bakım
1 paket yenidoğan ıslak mendil, 1 küçük havlu, pişik kremi, vücut losyonu, bebek yağı, kilitli poşete 3 tane tek kullanımlık alt açma koydum.
bunların haricinde valize bebek için iki tane kilitli poşette 20 tane yenidoğan bez koydum, bebek için aldığımız uyku arkadaşını koydum.
Sırt çantasına;
-kendim için,
diş macunu, diş fırçası, şampuan, tarak, saç düzleştirici. havlu, ıslak mendil, 1 rulo kağıt havlu, 1 rulo tuvalet kağıdı. Göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı. Kilitli poşete 20 tane falan göğüs pedi koydum. Anlık lazım olabilir diye bir kaç çöp torbası ve buzdolabı poşeti.
-bebek için,
iki farklı emzik, emzik askısı ve çantası, manuel göğüs pompası, biberon, kaşık biberon.
puset, minderi ve örtüsü.
Son anda şarj aletini kapmakta fayda var 😄