gulstgl Hem çok güldürdünüz hem çok duygulandırdınız. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok güzel bi doğum hikayesi olmuş😇🌸🙏🏻
Zezeeeyyldrm midekoruyucu ilk defa okudum doğum hikayesi hastaneden yazıyorum moralim düzeldi😊Allah bağışlasın canım
midekoruyucu Zezeeeyyldrm çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️ Geçmiş olsun siz neden hastanedesiniz neyiniz var
Gupssse midekoruyucu masallah Allah bağışlasın rabbim nazarlardan korusun çok güzel yazmışsın ya çok samimi ve içten bayılıyorum böyle yazanlara. Sağlıcakla büyüt bebeğini;)
midekoruyucu MommySharkdutdutdutut ahhahahahaa yeni gördüm çok fenasın 😂😂😂 sen seneye cevaplamadın ama ben anca cevaplıyorum 😂😂😂😂😂
zehranurr midekoruyucu ya offf bu kadar uzun doğum hikayesini 3 4 kere okuyacağımı düşünmezdim okudukça daha çok gülüyorum 😂😍😂😍😍😍
[silindi] midekoruyucu Allahimmm maşallah ne kadar tatlı Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin darısı bizlerin başına inşallah 🙏🙏💗
MommySharkdutdutdutut 7 dakikalık yazi nedir yahu 😁😂 oku oku akşam oldu 🤣 maşallah sana kurban olduğum çok tatli bir bebek firlatmissin😁😂minik yumuk yumuk 😊😍saglicakla buyut insallah sonunda dogurdun beraber happy kidse gecelim baro 🤣🤣🤣burda bize aaa sen doğurdun niye burdaisn diyorlar 😣
midekoruyucu MommySharkdutdutdutut 😂😂😂😂 7dk mı sürüyor hiç dk tutmadım bilsem az daha yazar 10dkya tamamlardım 😂😂😂😂 happy kids için kendimi henüz hazır hissetmiyorum daha analığa alışamadım 😂😂😂😂 bizi kim istemiyormuş burda söyle linç edelim 😂😂😂😂
ucpasaannesi midekoruyucu hayatımda okuduğum en komik doğum hikâyesiydi . Zaten kasilmam var. Hem gülüyorum ,hem karnımı tutuyorum okumaya devam ediyorum 🤣🤣😅😅Rabbim bağışlasın hayırlı güzel ömrü olsun inşallah 🥰
Didem_678 midekoruyucu Annelik n zor n zahmetli dünyanın en güzel ve ama en zor şeyiymiş bir kes daha anlamış olduk bebişin hayırlı olsun geçmiş olsun canım domates kızın😂😘bu arada o vidyoya olaynı ilk defa izledim çok güldüm sende çok güzel anlatmışşın hikayeni 😂😂
midekoruyucu Didem_678 😂😂😂 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️ Ve kesinlikle ne zormuş bu doğum işi 🤗 ama o bebeği kucağa alınca herşey gidiyor bitiyor 🤗♥️ Şükürler olsun Rabbime
Yeppudaa midekoruyucu doğum hikayenin bazı kısımlarında kahkhaa attım . Nihayet sende doğurdunn. Buralardan gitme olur mu. Gözüme sizi arar 🥺 çok guz l bir doğum olmuş .Allah analı babalı büyutsun inşallah 🤍
midekoruyucu Yeppudaa hiç bi yere gitmiyorum 🤓 burdayımmmmm 🤗 Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤗♥️
Yavrucuk07 midekoruyucu gözün aydın olsun canım, allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, çok güzel yazmışsın hikâyeni, okurken gülecem diye gözlerimden yas geldi, yarısını bulanık okudum 😂😂her şeyi de ayrıntıyı da anlatmışsın ne güzel
midekoruyucu Yavrucuk07 bulanık mulanık okudun mu yeter 😂😂😂😂 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun ♥️🤗
Limosmom midekoruyucu anam o nasıl bir datluluuk 😍😍 maşallahh ya ben de 38 deyim o kadar eğlenceli anlatmışsın ki korkuyodum korkum gitti valla Allah analı babalı büyütsün 🥰
midekoruyucu Limosmom oh ne güzel korkunuz gittiyse iyi bişey yapmışım demektir 🤗♥️ Sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu İnşallah 🤗♥️
Elif-Handan01 midekoruyucu maşşllah maşlllah öncelikle Allahım esirgesin nazarlardan korusun kızını ömrü bahtı hep güzel olsun 🙏 bununla geçmiş bitmiş olsun canım hem güldüm hem duygulandım ikinizede maşşllah 🧿🧿
Yeppudaa MommySharkdutdutdutut bekleyin beni .🥺🥺 Ama orası güzel değilmiş diyorlar .. sonra buraya donmeyek
Huzurmelegim_28 midekoruyucu allah analı banalı büyütsün maşallah🧿🧿 sağlıkla sıhatle büyütün inşallah 🧿🧿🧚♀️👼
_Eylll1 midekoruyucu senin şanına da böyle bi doğum hikayesi yakışırdı heyt be maşAllah😍😂 bebişde cok tatlıı maşAllah 😍 Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı huzurlu ömrü olsun inşAllah darısı başımıza ❤️ özelde mi dogum yapmıştın canm ?
midekoruyucu _Eylll1 😂😂 bir midekoruyucudan da bu beklenirdi diyosun 😂😂😂 Allah razı olsun darısı başınıza İnşallah 🤗♥️ Evet canım özeldeydim 🤗