Hamileliğimde her gün okuyup okuyup acaba bende yazabilecek miyim dediğim noktaya geldimm bana da nasip oldu 🐣😄 30 haziran kontrol diye gittim doğurup geldim 🤷🏻♀️ ultrasona göre 36+2 günlüğüz yaklaşık da 27-28 haftadan beri suyum hep sinirda seyrediyor bundan dolayı kontrollerimizi sıklaştırmıştık her zamanki sinirin biraz altında olan suyumla.nst ve çatı muayenesi yolunu tuttum ebe çatımı kontrol etti normal doğuma çok çok uygun olduğumu 1 cm açılmam olduğunu söyledi ardından nst ye geçtik kalp atışını yaklaşık 10 dakika bulamadık zar zor bulduğumuz da olması gerekenin çok çok altındaydı direkt doktoruma yönlendirdi doktorum da olacakları söyleyip kararı bize bıraktı ne böyle bı riski ne de stresi çekmek istemediğim için o günün akşamı acil spinal Sezaryana alındım ne çatı muayenesi ne sonda ne spinal iğnesi hiçbiri de canımı en ufak yakmadi burda yazılanlardan aşırı etkilenip çok korkutmuştum kendimi ama bosunaymis hatta spinal iğnesi omurganın şeklinden ve benim aşırı yanlış durmamdan dolayı 7-8 defa denendi sondayi takarken asla hissedilmiyor iğneden dolayı çıkarken de ne sızlama ne acı hicbisey duymadım bile sadece cekistirme ve bebeğim çıkarken karnımda baski hissettim o kadar size en büyük tavsiyem stressiz bı hamilelik geçirin ben ciğer geliştirici iğne yaptırdığım halde bebeğimin ciğerinde sorun vardı doktorum stresli bı hamilelik bunun en büyük etkeni demişti gerçekten 9 gün yenidoğanda kaldık bugün kucağıma aldım alana kadar kendimi suçladim mutlu anne mutlu bebek lafını hiç aklinizdan çıkarmayın doğum sonrasına gelince de ben bebek için aldıklarımi kuveze girdiğim için kullanmadım kendim için de yalnızca gecelik kullandım kanama kontrollerinde pijama çok zor olur hastaneden eve giderken de gecelikle gittim o acıyla ustumu giyinmeyi falan düşünmedim bol bol Nescafe alın benim felaket baş ağrım oldu çünkü şimdilik aklıma gelen bunlar sormak istediginiz bi şey varsa buradayım 😄❤️