Makarnacik Kızlar van/erciş med tıpta doğum yapmış olan var mı? Varsa hangi doktordu, doğum şekli ne oldu, memnun kaldınız mıı?
Venom Makarnacik merhaba ben de erciş med tıpa gidiyorum ocakta doğumum olacak inşallah siz bir bilgi dindiniz mi ben de emin değilim med tıpta doğum yapmaktan
Enesinannesiyim Makarnacik Benimde ilk gebeliğim ve doğumum Şubat başı gibi görünüyor Lena hanıma gidiyorum çokta memnunum ..Hastane küçük ama yeterli bence çoğu hastaneye göre çok çok iyi eksiksiz yani Erciş’te mi oturuyorsunuz
Makarnacik Venom benim doğumum inşallah 1 ay sonra ve açıkçası başka alternatifim yok, Lena hocaya gidiyorum gayet memnunum. Orada doğum yapmış kişilerle de konuştum bi sıkıntı yaşamamışlar. Umarım bizim de sıkıntısız olur
Venom Makarnacik ben de lena hanıma gidiyorum hastaneden çekiniyorum biraz küçük diye inşallah sorunsuz şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız
Makarnacik Venom yani evettt o bakımdan ben de tedirginim ama yetersiz oldukları noktada sanırım direkt ambulans ile van’a sevk ediyorlarmış diye duydum. Umarım bir aksilik yaşamadan atlatırız bu süreci
Makarnacik Enesinannesiyim ben sadece bebek yoğun bakım ünitesi yok, acil bir durumda van’a sevk ediyorlar diye duydum. Birkaç kişinin başına gelmiş orada doğum yapamamış ama onun dışında memnunum ben de. Umarım güzel olur. Yok hayır patnostan geliyoruz biz
ipektoss Enesinannesiyim merhabalar. Ultrason cihazı nasıl acaba Med tıp ın/ Lena hanımın. Kimi cihazlar eski sanırım bebeği net göremiyoruz, 4d görünmüyor vs.
Enesinannesiyim ipektoss merhaba ..cihazları da Lena hanım da çok iyi net görünüyor bebek ben kendim sahsen memnunum tavsiye ederim yani kaç haftaliksiniz
ipektoss Enesinannesiyim 18+2 olduk. 6 hastalıkken gitmiştim Lena hanıma malum bebeği görmek çok zor casper gibiydi kalp atışını duymuştuk :)) sonra memlekete gittim. Görev sebebiyle geldim Van merkezde bir doktora gittik ve cihazın görüntüsünü hiç beğenmedim. Sanırım yine Lena hanıma devam edeceğim
Enesinannesiyim ipektoss ben görüyorum ultrason görüntülerini veriyor zaten ayriva ben telefonla videoya bile aldım hareketlerini