Mumyy 3 saat önce nişanim geldi sonunda acaba doğum ne zaman olur hiç sancım yok tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
mommasBoys Mumyy sancın başlar muhtemelen bir günde sürebilir bir hafta bu kişiden kişiye değişir, benim sancılarım hemen başlamıştı nişandan sonra 12 saat sonra doğumum olmuştu
BegumIscanTunc Mumyy benim nişanım gelmedi ama sancım var dünkü kontrolde çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık var dedi doktor ama hala ne gelen nede giden var ara sıra sancılarım oluyor çözemedim ben bu işi Nişan gelmeden açıklık olur mu?
Mumyy BegumIscanTunc olur tabi ben dün muayene oldum 2 cm açıklık vardı bugün de nişanim geldi hiç nişanı gelmeyenler de oluyormuş
gmzns Benimde sancılarım var geçen nstde düzenli sancılarım çıktı ama açılma yok eve geldik geri hala gelen giden yok
gmzns Mumyy suni sancı verirler en kötü ama bana sunş verseler bile açılmayabilir kafamda deli sorular 1 haftadır sancı çekiyorum
Mumyy gmzns hiç öyle düşünmeyin açılma var mı kaçıncı haftadasiniz ben hurma yedim bir de yürüyorum elimden geldiğince bir de oğlum var 2.5 yaşında sürekli onun peşinde koşuyorum 39 haftaligim ama hiç oturmuyorum çok hareketliyim
BegumIscanTunc Mumyy regli sancısının bir tık üstü canım belime doğru vuruyor birde bebiş daha fazla toparlanıyor
Kubra2012 Mumyy 38+2 yim şeffaf sulu akıntım ve sancım var kasık karın sırt agrım var hayırlısı bakalm kaç gündür böyleyim gelen yok inşallah bugün yarın gelir ya
gmzns Mumyy 37+3 10 gündür sancı çekiyorum bebek kanala girmiş rahmim incelmiş ama açılmam yok hurma yemeye bende başladım aceleci değilim sadece açılmam olmazsa onca sancıdan sonra sezeryana dönmek korkutuyor beni yoksa daha 18 günümüz var