Merarr Haftadayım fakat bu haftaya kadar ağrı vs hissetmemiştim bu aralar alt karnımda ağrı var rahat hareket edemiyorum doktorum telaşlandırmayan biri olduğu için merak ediyorum başka yaşayan var mı? Bu aralar yürüyüşü bırakmam gerektiğini söyledi.
Ysmnbdl Merarr kesinlikle bende aynı durumdayım 34+2 deyim adet sancısı gibi ağrılar oluyo doktora gittim nst sancı yok idrar yolu enfeksiyonu olmuş sizde kontrole gidin derim
Nurssss Merarr vucut doğuma hazırlanıyor bende çok korkuyodum her seferinde doğurcam sanıyodum 31 den beri adet agrısı gibi agrı var karnımın altında 36 oldum doğurmadım bişey de olmadı demekki normal😌
Ysmnbdl Merarr evet olabilir tahlil yaptırın bana tek kullanımlık bi toz ilaç verdi ve bol su içiyorum
Merarr Ysmnbdl ben de şuan ilaç kullanıyorum ama uzun süredir enfeksiyonum vardı başka şeydendir diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi sanırım
Ysmnbdl Merarr bence de o sancı yapıyo bide büyüdükçe baskı da yapıyo benim direk kasıklarım da mesela bebek hissediyorum ayağa kalkınca 😊