Cnskus İyi günler kolay gelsin ikiz annesi olanlar ben ikizlere yeni hamileyim 5 haftalık uygulama da ikiz seçeneği var mı göremedim bu konuda yardımcı olur musunuz
Eabkrc Cnskus konuyla alakasi yok ama bende ikizlere hameyim 7 haftalik sanciniz veya lekelenmeleriniz varmi
miniklerim125 Eabkrc merhaba benim 6. Haftada kanama oldu bir de 11. Haftada lekelenmelerim hala var kahverengi
Cnskus Eabkrc iyi günler ben 9 haftalık hamileyim 5 haftalarda kanamam oldu ama suan yok progestan fitil ve haftada bir iğne vuruluyorum
miniklerim125 Merhaba bende ikizlere hamileyim uygulamada ikizlerle ilgili birsey yok maalesef bende göremedim
Eabkrc miniklerim125 sancınız kasik agriniz ve rahime vuran sızlama agrı tarzı sikayetiniz varmı benim sukur lekelenmem durdu bunlar basladi
Eabkrc miniklerim125 doktor ne dedi oeki bu duruma kanama her zaman icin dusuk tehlikesi demekmis bana boyle soylediler
2babies Eabkrc Allahıma bin şükür kanamam olmadı tüp bebek benim ikizlerim transferden beri progestan fitil alıyorum sabah akşam sanırım onun faydası oluyor, ama deli gibi kasık ağrılarım var bazen okadar şiddetli oluyor ki yerimden bile kalkamıyorum
miniklerim125 Eabkrc benimde çok şükür kanama ve lekelenme yok artık rahime arada vuran sancım oluyordu şuan 17. Haftadayim kasik ağrısı vs yok
miniklerim125 Eabkrc hiç düşük tehlikesi demediler.proluton vuruluyordum keselerde bişey yoktu 13. Haftada plasentanın aşağıda olduğunu ogrendik o yüzden oluyormuş kanama dedi doktorum