Minnosumunannesi38 Hulyace12 ultrasonda 6 haftalikken duyduk biz. 22 haftaya kadar duyulmaz mı hiç doktorluğunuzdan şüphe duydum şuan
Hulyace12 Minnosumunannesi38 Minnosumunannesi38 çok pardon yanlış anlaşılma olmuş, bebek hareketlerinin duyulması olarak anlamışım ben, 6 haftada bebek hareketi hissettiğini söyleyen başka gebeleri tedirgin eden bir iki kişi vardı oraya takılmış kafam🙈tabi ki 6 haftadan sonra kalp sesi duyulur . Kusra bakmayın
Konul95 Mamacitaa5 isminizi unutmam inşAllah o zamana kadar hamilelikten dolayı kafa kalmadı 😂😂😂evde de 1 kızım daha var , inşAllah sağ salim alalım kucağımıza 🤲🤲🤲
Keskinn07 Merve2274 ben bugun kesenin büyüdüğünü gördük doktor 2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım dedi sizce normal mi
Merve2274 Keskinn07 normaldir canım , benimki erken duyuldu dinletmeyecekti ama isteğim üzerine çok kısa dinletti, her gebelikte farklı günlerde duyulabiliyor evhamlanma😊
Seda9507 Keskinn07 adete göre 10. Hafta idi ama ben geriden geliyordum ultrasona göre 8. Haftamdı. Bence hastanenin cihazlarından da kaynaklanıyor.