pnrndr Arkadaşlar 7.haftamdayım.. koyu kahverengi lekelenmelerim var doktorum Progestan verdi. Beni çok etkiliyor bu ilaç. Uyku, hemen yorulma, nefes darlığı.. başka kullanan veya daha önce kullanmış arkadaşım var mı acaba? ☺️
Kbr-2 pnrndr ağızdan mı alıyosun bende çok kötü oldum doktor alttan fitil şeklinde al dedi fitile döndüm o daha iyi oldu
Birgezgininhikayesi pnrndr ağızdan alma o halde fitil olarak al ama doktoruna danıs bende o ilac yan etki yapmıstı kaşıntı döküntü yüzde şişme ben baska marka kullanmıstım
Caglaluna pnrndr ben de 7. Haftamda kahverengi lekelenmem oldu. Ağızdan aldım ama uyumadan önce içiyordum. O yüzden pek yan etki yaşamadım
Beybimmm Bende kullanıyorum tüm günüm baygın baygın geçiyor uykum geliyor halim olmuyor içmek bile istemiyorum artık .doktorla konusucam gidince
Sibellix Beybimmm bende kullanıyorum 200 ml benım doktorum fıtıl gıbı ve gece yatarken kullan dedı uyukuya bır saat kala misal gece uyuyoorum zaten sabah hıc uyusuk vs gbı seyler olmuyor bazen unutuyor dr. Demeyı oyle yapın rahat edersınız
pnrndr Ağızdan alıyorum. Çarşamba günü muayenem var. Sorucam mutlaka doktora. Çok teşekkür ederim arkadaşlar geri dönüşleriniz için. 🙏🏼
pnrndr Caglaluna sabah akşam aldığım için sabah aldığım ilaç çok yan etki yapıyor maalesef. Akşam aldığım ilacı yatmadan önce alıyorum..
Denizsa Ağızdan alındığında bu tür yan etkiler oluyor ben onu fitil olarak kullanmıştım hiç bir yan etkisi olmamıştı doktorunuza danışın fitil olarak daha rHat
Deletedmom_33 pnrndr Transfer önü başladım hala devam 7+1 deyiz. 32.haftaya kadar devam. Günde 2 kez fitil olarak. Pazartesiden beri de 100 mg ignesini yaptırıyorum her gün
MelekAlyaM Deletedmom_33 bende tüp bebek öncesi basladım yaptırmaya hergün 100mg 9 haftalıgım 12 ye kadar devam edıcem. Sonrası haftada 1 depo iğne
korkmazkevser pnrndr ben de 7+5 verdi doktorum günde iki defa fitil seklinde aldım hiçbi yan etki görmedim belirti yoktu ama kanal da kanama vardı az önce geldim hastaneden çok az.kalmis dedi akşamları yatmadan önce yut bitane dedi doktorunuza danışın fitil olarak alın
Eabkrc pnrndr bende lekelenmelerden dolayi kullaniyorum fitil olarak kullanin icmeyin onu mahveder sizi dr danisin bunu brnima siri kanamam oldu 2 kez dustu diye hastaneye kostuk dusmemiş simdide sancim oluyor lekelenmeler devam zaten
Sibellix pnrndr ben onceden ıgne kullanıyordum şimdi progestan 200 ml kullanıyorum evet recete agız yoluyla dedı ama 200lukler fitil olarak kullanıyor belkı dr. Sana bunu demeyı unutmustur benım dr .ıkı kere sordum ve gece yatarken kullan dedı uylu ypıyor yA ınan kı cok rahatım
Pelit7 pnrndr Ben gebeliğimi ilk öğrendiğim günden beri kullanıyorum şu an 22. Haftadayız Doktorum özellikle sersemlik yapabileceğini en güzeli gece almak olduğunu söylediği için gece uyumadan hemen önce içiyorum hiç etkilemiyor hem de güzel bir uyku çekmenizi sağlıyor 🌸Eğer oral olarak alıyorsanız geceyi tavsiye ederim yine de tabii ki doktorunuza danışın 🌸
Gulay-18 pnrndr bende kullandım 4+3 haftalıkken başladım hem de şu an 20+5 teyiz geceleri kullanırdım ben, gün içinde halsizlik, yorgunluk beni etkilemesin diye. Sende öyle yapabilirsin gün içinde bunları yaşamak istemiyorsan.
Seda9507 pnrndr ben ilk ay günde 2 tane alıyordum ağızdan şuan 1 e düştü 2 hafta kadar uyku vs yapması normal.
Sibellix Beybimmm ben su aan 15 haftlıgım 14 hfta basldm kullanmaga bır ay kuallancam bebk bugudugu ıcın anca o etkı eder demıstı