Ediz101019 Zayıf pozitif nasıl oluyor canım.Benim testimde yoğun ince benekli yazıyordu.Oradan mı anlaşılıyor acaba? Bir de bu test senden neden istendi o da önemli.Ama kadın doğum doktoruna mutlaka testin pozitif olduğunu söyle.Gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum ama hastalıkların araştırılması ,herhangi bir hastalık çıkarsa da ona göre kan sulandırıcı ve kortizon türevi ilaçlar veriliyor diye okudum.Ama sağlıklı kişilerde de pozitif çıkabiliyormuş.Benim araştırılan tüm hastalıklar negatif çıktı mesela.Ağustos ayında aşılama olucam.Doktorum gebeliğe engel değil ama gebelikte sıkı takip edilmen gerek dedi.Belki biliyorsun dur bu testin pozitif olması vücudun kendi protein hücrelerini yok etmesi anlamına geliyormuş.Gebe kalmayı zorlaştırabiliyormuş ben 2 sene gebe kalamadım.Sorun bu demediler ama etkisi olabileceğini düşünüyorum.Senin gebeliğin çok şükür ilerlemiş.Dediğim gibi bazen tedbir amaçlı da kan sulandırıcı ya da kortizon ilaçları verilebiliyor.Doktoruna mutlaka belirt bunu.Kadın doğum doktorum Romatoloji doktorundan onay almadan aşılama yapmadı bana.