Nurssss Kızlar sanki sıkışmış gibi zorla hareket ediyor yavaşça sanki hareket etmek istiyor edemiyor gibi kemikleri kasık kemiğimi zorluyor sıkışıyomu acaba bu haftada bebek hareketi nasıl oluyor
dereninannesi38 Nurssss yeri daraldığı için eskisi gibi hareket edemiyor olabilir ama doktorum bu haftalarda hareketlerinin sert olabileceğini söyledi. Günde 8-10 defa hareket ediyorsa normaldir dedi camım
busrakaplan Nurssss benim bebeğim de 36+3. Hareketlerinde öncekine göre velirgin azalma var, ediyor ama daha çok beni acıtma/ yer değiştirme seklinde. muhtemelen artık yerleri daraldığı içindir.
Kuyumcu Nurssss aynı haftadayız aynı dedıgın gbı hareketlerı ve vajınada sızlama yapıyor benım yerı daraldı herdalde sıyorum bende hareket edıyor ama eskısı gbı hızlı edemıyor 😂
elifinannesiiii Benim kızım aşırı hareketliydi bu haftaya kadar. 36 olduk 2 gündür banada hareketleri sınırlandı gibi geliyor
dereninannesi38 Nurssss dün gece benimde öyleydi bence endişeleneceğin bi durum yok canım yeri daralıyor çok normal
Nurssss Kuyumcu evet hissediliyo sıkışmış gibi sag kasıgıma takılıyo sanki ayagı orda zaten itiyo itemiyo zavallı bebişler😅
Nehirimmm06 Nurssss bende böyle bi başlık açtım ben hiç hissetmiyorum canım sabahtan beri eşim gelsin acile gitmeyi düşünüyorum 36+2 yim