feyzaa34 [silindi] ilk kızımda 14 de öğrendim bundada 13 de kız olduğunu öğrendim 19 haftalığız değişmedi
ZeynepAda01 feyzaa34 bende dün öğrendim bugun 15haftalık Olduk ama doktor kız dedi bakalım degişicekmi
Fatmakara97 [silindi] bana 100de yüz dedi ve zaten ultrason vermiş ona dikkatlice baktım ayaklarını karnına çekmiş ama kapatamamış benim minnoşum ben kızım diye bağırıyor resmen 🤣🥰
Zeyeslem0961 12 haftada erkek olduğunu söylemişti farklı doktora gittim 14 haftada kiz olarak belirtti bende artık kiz olarak düşünüyorum 😊
sivlimglsh [silindi] bende 12.haftada öğrendim doktor tecrübesi cihaz ve bebeğin pozisyonuyla alakalı diyorlar. Umarım gönlünce olur
Ppamukk https://www.hizliresim.com/bjap57g 13+3 de doktor %99 erkek dedi bu resmî verdi sizce değişir mi
030215 [silindi] kız diyince şok oldum zaten alıstırmısım kendımı erkege 😂 Saglıkla gelsınlerde hiç önemli degıl 😍
DamlaNur29 [silindi] salı 13 haftalık olcaz randevum var ama devlette umarım söylerler yeni bi hastane herseyi yeni cihazlarda yeniyse belki söyler