Semaaycl Kızlar birbirimize lohusa takımlarımızı gönderelim ben henüz nasıl bişey alacağıma karar veremedim siz neler aldınız
-Cansu- Semaaycl canım suwene bak hem fiyatları indirimde uygun hemde güzel modeller var. Trendyol da sitesi var orda gördüm ben almamış olsaydım ordan alırdım
Littlespy Semaaycl ben dün LC Waikiki onlinedan aldım 3 tane takım, normalde de giyebileceğim tarzda aldım. Gerekirse bi de sabahlık ve elbise tarzı olanlardan alırım😃
eylul02 Semaaycl 28+1 elbise tarzı istiyorum ama bana pahalı geldi 300 tl 😌uyguna bulursam almayı istiyorum ama
Semaaycl -Cansu- bi kere bakmıştım pahalı gelmişti bana tekrar bakayım o zaman :) Kbr-2 hemen bakıyorum fiyatları nasıl uygun mu
Cycanbaz Ben suwen den aldım hem şık hem sade bir de lcw den aldım orada gecelik pijama hayli çeşit vardı
Semaaycl Cycanbaz lcwada normal önden düğmeli bi takım beğendim bide lohusa seti alayım diyorum ama eminim lcwa dan aldığımı daha çok kullanırım:)
Syma-ma Semaaycl aynen beli ayarlanabilir olanlardan aldım daha sonra da kullanabilirim 😃 viskon kumaş aldım çok şık dökümlü duruyor
Nundiyebiri Semaaycl ben lahusa takımı bu LC Waikiki den aldım beyaz renk kumaşına bayıldım 3xl a kadar beden var bir bakın hala varmı bilmiyorum
Nundiyebiri Ben 2 takım süwen aldım 2 takım Dagi aldım geçen ay efsane indirim vardı Dagi de 3 tane de Penti aldım 1 LCW Waikiki Valla çok alın pjama takımı bebek her dk kusabiliyor üstünüze 🤷
Semaaycl Nundiyebiri ooo senin baya var ben 2tane lcwa dan düğmeli pijama takımı 4lü lohusa takımı alsam evdekilerdende idare ederim diyordum
Nundiyebiri Semaaycl beyaz olan biraz iç kısmı gösteriyor beyaz iç çamaşırı ile problem yok ben uzun sabahlıgı ile aldım o yüzden çok problem etmedim
Semaaycl Nundiyebiri hamilelikten dolayı sanırım bende öyle oldum ☺️ Normalde yazın bile yün yorganla yatan biriydim 😂