Derya2867 10+5 günlük hamileyim gece zırt bırt tuvalete kalkıyorum hatta uykumdan uyanıp kalkıyorum idrar yolu enfeksiyonu da yok 1-2 lökasit çıktı yahu bu nasıl iştir uyku düzenim kalmadı var mı bu durumda olan normal mi bu durum
Denizyildizii Derya2867 sık idrara çıkma gebilikte görülen normal bi durumdur. Kese mesaneye baskı yaptığı için oluyor
tugcemma Derya2867 23. Haftadan bildiriyorum. Doktor en az iki buçuk litre su iç dedi. Gece abartısız 7-8 kez tuvalete gidiyorum 😅😅
Emirinannesi34 Derya2867 bunlar iyi zamanlarınız, son haftalardayım bebeğin başının baskısıyla tuvaletten çıktıktan 5 dk sonra bile sanki yine tuvaletim varmış hissi oluyo. Artık kendimi bezleyeceğim diyorum tuvalete sık gitmekten yoruldum
Milenka Emirinannesi34 ve bide çok az birşey için çok gelmiş gibi bir his gidiyorsun azıcık çıkıyor 😂😂😂
FusunF Derya2867 aynı bende öyleyim çok su içmekten bende kalkıyorum uykum hep bölünüyor sinir oluyorum hatta su fazla içiyorsanız olabilir
Milenka Derya2867 gece yatmadan önce su içmeyi bir saat önceden falan kesmeniz lazım Karpuz vs de yine idrar getirebilir. Ben mesela her wcye gittiğim de suda içiyordum ee haliyke tekrar geliyor ve gidiliyor. 😂😂😂 İlk trimester ve son trimester dönemi böyle geçiyor. İkinci evreye balayı demişlerdi doğruymuş :))
Derya2867 Milenka aynen öyle oluyor birkaç damla idrar için koşa koşa tuvalete gidiyorum valla tek değilmişim sevindim
Esen3535 Derya2867 35.haftadayım tam kalkıyorum ellerimi yıkarken tekrar tuvaletim geliyor 😅 ilk haftalarda öyleydi Son zamanlarda bebeğin baskısıyla iyice arttı
Derya2867 Çok teşekkür ederim hanımlar valla idrar yolu enfeksiyonu da yok diyorum bu neydir gece zırt bırt kalkıyorum tek değilmişim içim rahatladı ☺️
Ayseee4238 Derya2867 normal bende öyleyim ki ilerleyen haftalarda bu daha kötü oluyor hatta afedersin yanlışlıkla kacirdigin bile oluyor istem dışı ped bile kullanıyorum artık dışarı çıkarken istem dışı bı durum olmasın diye🤦
haydibakalim Derya2867 o haftalar için erken aslında gece yatarken sıvı almayın siz son haftalarda bebek ağırlık yaptığı için hiç yatamazsınız