Eliiiiff Yatışım yapıldı epidural vuruldu açılma bekliyoruz kızlar çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum ❤️❤️
Merve_1649 Eliiiiff Kaç santim açılmayla epidural yapıldı ve acıyormu buarada Rabbim bir sesde kurtarsın inşallah
HilalYlmz Eliiiiff hayırlısıyla sağlıkla bi avazda al yavrunu kucağına inşallah 🥰 şimdiden çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🌸 darısı bizlerin başına olsun
Eliiiiff Merve_1649 4/4.5 cm açılmam vardı yatış yaptım yarım saat sonra epidural takıldı hiç ağrım yok
fatos_szk Hayirlisiyla bir an once bebisinizi kucaginiza alirsiniz ins. Olabildigince az agriyla atlatirsiniz ins 🤗
Nurayademir Eliiiiff ALLAH hayırlı kolay doğum nasip etsin canım sağ salim bir avazda doğurursun İNŞALLAH rabbim senin ve tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun ben de beklemedeyım ❤️ 38 haftalık olucaz yarın
Beyzan Eliiiiff Allah sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah 😍 inşallah çok kolay su gibi bir doğum olur
Seda_nrr Eliiiiff ezan vakti mübarek gün rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canım ♥️ Sende bizlere dua et 🙏🏻